Nový týden, další sobota, další pravidelný PUBG cup
Esport PUBG Článek Nový týden, další sobota, další pravidelný PUBG cup

Nový týden, další sobota, další pravidelný PUBG cup

Viktor Vlček

Viktor Vlček

22. 1. 2018 22:39

Nový týden, další sobota, další pravidelný PUBG cup

Reklama

Herní portál Grunex.com si ve spolupráci se značkou LYNX připravil pro českou a slovenskou komunitu další turnaj z Grunex PlayerUnknown’s Battlegrounds Cupů, tentokrát s formátem Solo FPP, který je zaštítěn nejznámějším komunitním streamerem zmiňované hry, Nikolai “Mazarini” Lazarevem.

Online kvalifikace je otevřená zdarma všem dychtivým fanouškům této rekordy trhající hře. Již třetí turnaj, ze série, začíná tuhle sobotu 27. 1. 2017 s partnerem LYNX, který navazuje na sérii pravidelných sobotních turnajů.

I když hra PlayerUnknown's Battlegrounds nabízí mnoho módů, tak pro tuto speciální příležitost jsme vybrali formát Solo FPP, kde můžeš ukázat svojí dominanci na bitevním poli a to na mapě Erangel. Neváhej a využij tuhle jedinečnou příležitost kompetitivních soubojů, exkluzivně pouze na Grunexu. Registrace do turnaje bude omezená na 512 hráčů pro tento turnaj. Celkově se za jeden turnaj odehraje 6 kvalifikačních zápasů, ze kterých postoupí ti nejlepší do finále, které se odehraje formátem BO3. Podrobná pravidla s přesným přehledem postupujících najdete později přímo u turnaje.

 

Sleduj PUBG sobotní turnaje online na Twitchi!

Ani ti, co rádi sledují nepřetržité souboje na život a smrt mezi hráči online si nepřijdou zkrátka, protože celý turnaj bude vysílaný online. Celý turnaj v podobě kvalifikačních zápasů a finále uvidíte v podání streamera a hráče Nikolai "Mazarini" Lazareva na jeho Twitch kanále, kde bude celý průběh ultimátních soubojů a napínavých momentů komentovat. 

 

Zaregistruj se do turnaje a získej nestylovější PUBG skiny!

Ve čtvrtek, tj. 25. 1. 2018 od 20:00 se otevírá registrace do turnaje, tak se neváhej přihlásit, protože celkový počet registrací je omezen na 512. 

K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistovat do turnaje zde:

Pravidla pro tyto turnaje naleznete v turnaji a zde: https://www.grunex.com/user-tournament/rules/1080

 

A jaké ceny si odnesou ti nejlepší?

1. místo
Skiny ze hry PUBG v hodnotě cca. 200$

*celý set skinů je v přibližné cenové výši 200$, podle hodnot na Steam Marketu, ke dni 22.1.2018*

 

Zajímají tě novinky, zajímavosti z PUBG? Dej lajk na facebook.com/PUBG.Komunita Nebo snad hledáš hráče a chceš se pravidelně chlubit svými killy? Připoj se k FB Skupině facebook.com/groups/PUBG.Komunita

 

Každou sobotu PUBG turnaj na našem webu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama