Nvidia rozdává 50,000 Shadow of Mordor Steam klíčů
Gaming Článek Nvidia rozdává 50,000 Shadow of Mordor Steam klíčů

Nvidia rozdává 50,000 Shadow of Mordor Steam klíčů

Vojtěch Sahula

Vojtěch Sahula

23. 9. 2017 13:04

Vyhrajte jednu z 50,000 steam kopií Middle-earth: Shadow of Mordor

Reklama

Jedna z mnoha výhod nainstalování Nvidia GeForce Experience je, že můžete celkem pravidelně vyhrát hry zdarma. To je přesně tento případ. Nvidia uzavřela partnerství se studiem Warner Bros, aby rozdala 50,000 steam kopií Middle-earth: Shadow of Mordor náhodně vybraným uživatelům GeForce Experience.

Nvidia rozdává 50,000 Shadow of Mordor Steam klíčů

Kódy jsou konkrétně pro Game of the Year edici, která obsahuje mnoho datadisků. Hra stojí na steamu 20$, takže v přepočtu Nvidia rozdáva 1 milion dolarů. To už je opravdu velmi pěkné gesto.

Nvidia oznámila, že tento giveaway je na oslavu nadcházejícího titulu Shadow of War, který výjde 10. října. Jestli se chcete zúčastnit, nemusíte zde "likovat" žádné facebookové příspěvky, stačí si pouze stáhnout a přihlásit se k nejnovější verzi aplikace GeForce Experience. Pozor čas máte jen do 25. září.

Nvidia pravidelně nabízí beta klíče a další věci uživatelům GeForce Experience (minule například rozdávali 64GB USB disk). Pokud jste vybráni, dostanete upozornění přímo v aplikaci. Pokud ne, tak přejeme hodně štěstí příště.

Soutěžit můžete zde

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama