Oficiální trailer a datum vydání Far Cry 5 je tady
Gaming Článek Oficiální trailer a datum vydání Far Cry 5 je tady

Oficiální trailer a datum vydání Far Cry 5 je tady

Jakub Osička

Jakub Osička

28. 5. 2017 12:46

Těšíte se na návštěvu Hope County?

Reklama

Oficiální trailer a datum vydání Far Cry 5 je tady

Far Cry 5 rezonuje internetem a konečně byl odhalen také první delší trailer, který nás seznámí s příběhem hry. Kromě toho nechybí ani informace o datu vydání. Pojďme se podívat, co o hře víme.

Fanatici všude kolem

V podstatě se dá říct, že fanatismus rovází Far Cry sérii už dlouhodobě. V pátém díle zavítáme do krásného prostředí americké Montany - konkrétně do fiktivního Hope County. Nebudeme tady ale na dovolené. Oblasti totiž vládne fanatická náboženská sekta, která si říká Eden's Gate ("Brána do Ráje"). Tento militantní kult věří, že přichází konec světa a svým působením se snaží dosáhnout spásy. V podstatě tuto skupinu formuje rodina Seedů. Jejím vůdcem je Joseph Seed, kterému se přezdívá "Otec". Nesmíme ale zapomenout ani na bratry Jacoba a Johna, kteří tvoří společně s Faith (jedinou ženskou zástupkyní vedení této pochybné společnosti) nejužší kruh sekty. Jak jejich působení může vypadat se dozvíte přímo v traileru.

Nebudeme sami

Samozřejmě se s touto sektou pustí do křížku právě hlavní postava hry. Tu si budete moci přizpůsobit zcela podle vlastních preferencí a je jen na vás, zda budete hrát za muže či ženu. Každopádně vám připadne pozice mladého policisty, který se v Hope County pokusí vybudovat odpor. Nebudete na to ale sami. Prozatím byly představeny také tři osobnosti, které rozhodně nejsou s přítomností šílenců ze sekty spokojení - pilot Nick Rye, barmanka Mary May Fairgrave a pastor Jerome Jeffries.

Potvrzena byla také možnost hrát příběh i v kooperativním režimu. Těšit se můžete i na letecké souboje, pestrou škálu vozidel a interakce se zvířaty.

Datum vydání

Vydání Far Cry 5 je oficiálně plánováno až na 27. únor 2018, takže nás ještě nemine dlouhé čekání. Vyjít by mělo na PC, PlayStation 4 i Xbox One. Hra by měla být nabízena ve standardní, deluxe i gold edici. Už teď jsou všechny z nich dokonce k předobjednání na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama