OGN spustí PUBG ligu - ve speciálním studiu pro 100 hráčů
Esport PUBG Článek OGN spustí PUBG ligu - ve speciálním studiu pro 100 hráčů

OGN spustí PUBG ligu - ve speciálním studiu pro 100 hráčů

Jakub Osička

Jakub Osička

9. 11. 2017 13:23

Korejský esportový televizní kanál OGN zajistí vlastní ligovou soutěž - v obrovském studiu.

Reklama

OGN je etablovaným korejským esportovým producentem, který vlastní oblíbený gamingový televizní kanál. Na příští rok tato společnost oznámila velké plány. Rozhodla se vytvořit vlastní ligovou soutěž pro hráče veleúspěšného hitu Playerunknown's Battlegrounds a to opravdu stylově. Pro 100 účastníků každého zápasu se totiž najde místo ve speciálním studiu, které OGN zajistí mateřská společnost CJ E&M.

Zkušený organizátor

Prozatím neznáme žádné bližší detaily ohledně formátu ligy. Tzv. pre-season by měla ale začít už v lednu a grand-finále bude vrcholit na konci roku. Jisté ale je, že je úkol přivedení této dlouhodobé soutěže v dobrých rukou. Lidé z OGN jsou totiž zkušenými organizátory a starají se např. o League of Legends Champions Korea. Již příštím rokem bychom se tam mohli dočkat turnajů ve speciální aréně, která nepochybně bude plná emocí.

Přestože Playerunknown's Battlegrounds stále zatím nevyšlo z předběžného přístupu, profesionální týmy dychtivě upisují hráče a i přes mírný pokles sledovanosti v posledních dnech na Twitchi a nápor cheaterů si hra stále drží v oblibě a vypadá to, že je z esportového hlediska minimálně divácky velmi atraktivní. Už 18.-19. listopadu se můžete přesvědčit na vlastní oči při sledování turnaje IEM Oakland pod taktovkou ESL.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama