Ohlédnutí za MSI PUBG finále
Gaming PUBG Článek Ohlédnutí za MSI PUBG finále

Ohlédnutí za MSI PUBG finále

Natálie Bednářová

Natálie Bednářová

4. 4. 2018 14:23

Prožijte s námi znovu MSI PUBG finále v Re-Play Studiu.

Reklama

V minulých týdnech jsme vám ve spolupráci se značkou MSI přinesli třítýdenní sérii z Grunex PlayerUnknown’s Battlegrounds MSI Cupů ve formátu Duo v první osobě (Duo FPP) samozřejmě opět s naším ambasadorem Nikolaiem “Mazarini” Lazarevem.

MSI PUBG Duo série byla rozhodně speciální, kromě nadupadných cen v podobě grafických karet a dalších produktů se odehrálo offline finále pro 6 týmů v RE-PLAY studiu v Praze pod názvem MSI Fans Gathering, které bylo protkané známými osobnostmi twitch scény, menším občerstvením a zajímavou přednáškou o pc hardwaru z produkce MSI.

Online kvalifikace se odehrála v sobotních termínech 17. 3. 2018 24. 3. 2018. Ze dvou online kvalifikačních kol postupovalo celkem 42 týmů do finále a z něho si pak tři nejlepší týmy z obou kvalifikačních kol vybojovali možnost zahrát si právě ve studiu českého herního pořadu v sobotu 31. 3. 2018.

Ohlédnutí za MSI PUBG finále

Pojďme se podívat, kdo obsadil první příčky finále MSI PUBG Duo Cupu. Po čtyřech napínavých zápasech se po velmi vyrovnaném souboji umístil tým Jezísmarjá na krásném 3. místě a vyhrál Gamepad MSI Force GC30, na 2. místo dosáhl tým The Brothers a odnesl si stylovou herní klávesnici MSI Vigor GK40. Celkové vítězství si připisuje tým Ecstay_ a odnáší si tedy hlavní nadupadou cenu herní grafickou kartu MSI GeForce GTX 1070.

Mrkni se do fotogalerie

{control gallery}

Jak vypadala celá MSI PUBG série?

Ohlédnutí za MSI PUBG finále

 

Mrkni se na highlity ze streamu!

Všechny zápasy v podobě kvalifikačních kol a finále jste mohli sledovat v podání streamera a hráče Nikolaie "Mazarini" Lazareva na jeho Twitch kanále

 

A jaké ceny si odnesli ti nejlepší?

1. místo 2. místo 3. místo
2x MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8G < 2x MSI Vigor GK40 < > 2x MSI Force GC30 <

 

Zajímají tě novinky, zajímavosti z PUBG? Dej lajk na facebook.com/PUBG.Komunita Nebo snad hledáš hráče a chceš se pravidelně chlubit svými killy? Připoj se k FB Skupině facebook.com/groups/PUBG.Komunita

 

Step Into A New World With MSI Z370 Motherboards

Každou sobotu PUBG turnaj na našem webu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama