oslavte-stolete-vyroci-tanku-s-wargamingem
Gaming WoT Článek Oslavte stoleté výročí tanků s Wargamingem

Oslavte stoleté výročí tanků s Wargamingem

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

8. 6. 2016 15:45

World of Tanks na konzolích představuje první event nazvaný The Motherland Calls.

Reklama

Oslavte stoleté výročí tanků s Wargamingem

Wargaming se těší na oslavy, které budou provázet stoleté výročí existence tanků.

V následujících měsících se populární hra World of Tanks stane svědkem několika zajímavých událostí, které připomenou nasazení prvního tanku Mark I do bojů v 1. světové válce.

Skutečně první velký event a vylepšení, které vyšlo v těchto dnech, dostalo název Matka vlast volá (The Motherland Calls) a je k dispozici na Xbox 360, Xbox One a PlayStation®4. Díky novému updatu tak hráči získají navíc velmi vzácný kousek Premium Tier WIII Medium postaveným na prototypu T-54.

V průběhu tohoto eventu se tankisté mohou zúčastnit boje o vlast v nově odemčených misích a získat tak celou řadu cen, které postupně budou kulminovat až v raritní tank The Motherland Premium. Jakmile jej hráč získá, odemkne se mu druhá část eventu nazvaná Motherland Unleashed, která nabídne další řadu cen jako zlato, dvojnásobně větší zkušenost a speciální medaile.

„Vývojářský tým Wargamingu je velmi rád, že stoleté výročí existence tanků můžeme oslavit právě akcí Matka vlast volá,“ říká TJ Wagner, kreativní ředitel a výkonný producent z Baltimoru. „Chtěli jsme fanouškům nabídnout zábavný a poutavý způsob, jak získat jeden z nejzajímavějších tanků, které máme ve hře a k tomu ještě celou řadui dalších skvělých odměn.

A to stále není všechno. Wargaming současně přichází s dvěma novými PvE bitkami, které byly vytvořeny na základě historických bitev Prochorovka a Kavkaz. Symetrické pouštní Město duchů a zrádné mapy Mountain Pass jsou pak dalšími místy, kde se budou odehrávat líté tankové bitvy. Současně s tím do konzolových verzí vstupují i vskutku parádní tanky IS-2 těžký tank a ISU-122S tank ničitel – oba jsou k dispozici na PlayStation®Store a Xbox Live Marketplace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama