Playerunknown's Battlegrounds - Návod na zvýšení FPS
Gaming PUBG Článek Playerunknown's Battlegrounds - Návod na zvýšení FPS

Playerunknown's Battlegrounds - Návod na zvýšení FPS

Jakub Osička

Jakub Osička

22. 9. 2017 13:43

Pokud vám PUBG neběží na slušné snímkovací frekvenci, možná pomůže tento návod.

Reklama

Playerunknown's Battlegrounds sice prošlo v průběhu několika updatů zásadním zlepšením v oblasti optimalizace, ale i přesto je stále poměrně náročné na výkon počítače a starší sestavy se mohou při probíhající akci dosti zapotit. Na Redditu jsme objevili návod uživatele MimicTMI, který by měl pomocí jednoduchého triku zajistit určité zlepšení FPS.

Slušný boost snímkové frekvence - ovšem bez záruky

Playerunknown's Battlegrounds - Návod na zvýšení FPS

Co musíte udělat? Naštěstí postup není nijak extrémně komplikovaný a zvládne jej v podstatě každý bez větších problémů. Pojďme na to!

(1) Najděte adresář C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64

(případně jeho ekvivalent podle umístění instalace hry)

(2) Klikněte pravým tlačítkem na aplikaci "TslGame" a zvolte "Vlastnosti"

(3) Přepněte na záložku "Kompatibilita" a označte políčko "Obejít chování vysokého přizpůsobení rozlišení DPI" a zvolte "OK"

(4) Pokud je to nutné, restartujte hru

MimicTMI tvrdí, že se zatrhnutím tohoto nastavení jeho snímková frekvence zvýšila z 30 - 40 FPS na 50 - 55 FPS. Další uživatelé v diskusi dokonce hlásí i příznivější výsledky. Za vyzkoušení tak určitě nic nedáte a možná si tak markantně zlepšíte herní zážitek při boji o přežití.

Nemůžeme ovšem zaručit, že trik pomůže každému. Evidentně asi záleží i na použitém nastavení, protože i mezi redaktory se objevily na jedné straně velmi pozitivní výsledky s nárůstem třeba i 10 - 15 FPS, ale u někoho zůstala snímková frekvence víceméně stejná jako dříve.

Proto nás potěší, pokud nám dáte zpětnou vazbu. Budeme rádi, když nám do komentářů dáte vědět, jaký efekt zmíněné nastavení mělo u vás. Případně nám napište na naši komunitní stránku na Facebooku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama