pochlub-se-zazitkem-z-leta-posli-pozdrav-grunexu-a-vyhraj
Soutěže Článek Pochlub se zážitkem z léta - pošli pozdrav Grunexu a vyhraj

Pochlub se zážitkem z léta - pošli pozdrav Grunexu a vyhraj

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

7. 9. 2016 11:20

Léto je tady! Pošli svůj pozdrav z léta a vyhraj zajímavé ceny.

Reklama

Pochlub se zážitkem z léta - pošli pozdrav Grunexu a vyhraj

Soutěž byla ukončena, děkujeme za účast!

Ze všech odeslaných fotek, které nám přišli, se nám nejvíce líbil snímek od fanynky Moniky. Gratulujeme a děkujeme za přízeň. Výhru odešleme během několika dnů společně s nálepkami a propiskami pro všechny účastníky soutěže. Na všechny fotky se můžete podívat na našem facebooku.

Pochlub se zážitkem z léta - pošli pozdrav Grunexu a vyhraj

Vítězka naší soutěže Monika


Ať už budete trávit léto u moře, na horách, na chatě, doma nebo jakkoli jinak, pochlubte se nám! Pošlete pozdrav v podobě fotografie do zpráv našeho facebooku nebo na emailovou adresu vojtech.hajek@grunex.com a my vaši fotku zveřejníme na naší FB stránce. Napište Grunex do písku pláže, sestavte písmena z kamenů nebo poskládejte slovo z vlastních těl za pomoci kamarádů na táboře. Provedení necháme na vás

Ze všech pozdravů vybereme ten, který se nám bude líbit nejvíc, a výherci pošleme karton energiťáků BigShock! a headset Plantronics RIG 500.

Navíc každému, kdo se se svou fotkou pochlubí, pošleme samolepku a propisku Grunex - jednoduchá cesta, jak si vyzdobit počítač a získat psací vybavení do školy nebo do práce. Nezapomeňte tedy do své zprávy napsat i své jméno, adresu a telefonní číslo.

Těšíme se na vaše pozdravy, užívejte léto!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama