poznejte-nasi-youtube-scenu-matesdesign
Esport Článek Poznejte naši YouTube scénu! - MatesDesign

Poznejte naši YouTube scénu! - MatesDesign

Radim Oulehla

Radim Oulehla

16. 11. 2015 18:17

Nahlédněte do dalšího dílu našeho článkového seriálu "Poznejte naši YouTube scénu!"

Reklama

Zase po dlouhé době je na čase, si představit někoho z naší YouTube scény! Dnes to bude poměrně známá osoba, ale pokud ji neznáte, tak byste si určitě měli přečíst tento článek. Tou osobou nemůže být nikdo jiný než Mates Design!


 

Působíš na YouTube přes 3 roky. Zhodnoť ve zkratce své úspěchy, co ti pomohly dostat se tam, kde jsi teď.
"Za dobu, co jsem na YouTube, tak mě rozhodně nejvíce pomohl minecraftový server Majnuj.cz, na který nebylo lehké se dostat. Postupem času mohu za úspěchy považovat spolupráce s youtubery. Zároveň také nesmím zapomenout na sérii z minecraftových módů, která u mě byla hodně oblíbená."
Jaká série videí tě baví nebo bavila nejvíce?

"Když to vezmu od začátku, tak mě nejvíce bavila série videí z Minecraftu. Co se týče ostatních her, tak bych zmínil jen asi jednu a tou byla Scribblenauts Unlimited. Jinak v současné době jsem se vrhnul i na vlogy, které mě zatím opravdu baví."

 Sledujte Matesovy vlogy! Toto je aktuálně nejnovější díl.

Co tě nejvíce ohledně YouTube potěší?

"Tady bych odpověděl asi naprosto jednoduše. Hodnocení diváka. Na YouTube se mně líbí, že nahraji video a okamžitě dostanu nějakou odezvu od fanoušků. Rozhodně nejvíce mě potěší lajky, anebo kladné komentáře. V zásadě je pro mě důležité, aby divák jen nezhlédl moje video, ale aby ho také ohodnotil, ať už kladně nebo záporně."

Naopak, co tě nejvíce dokáže naštvat?
"Nejvíce mě naštve dislajk na nově vydaném videu."
Spolupracoval si se známým let's playerem, Pedrem. Je to pravda? Jaké to pro tebe bylo?
Poznejte naši YouTube scénu! - MatesDesign
"Ano je to tak. Za dobu co působím na YouTube, jsem spolupracoval s více lidmi. Co se týče spolupráce mě a Pedra, tak ta stále pokračuje. Pro lidi co neví o jakou formu spolupráce se jedná, tak se dá říct, že jsem Pedrův grafik od loga, přes miniatury, až po vzhled kanálu. Od začátku se snažím brát spolupráci víc profesionálně, než abych se choval jako nějaký poblázněný fanoušek. Rozhodně je to ale pro mě dobrá zkušenost, dělat grafiku pro takového youtubera, jakým Pedro je."
 
Co tě k natáčení přivedlo? Inspiroval tě někdo? Kdo a proč?
"K natáčení mě přivedl YouTube a Minecraft. Svého času jsem byl vášnivým hráčem Minecraftu, kde jsem se dokonce setkával s lidmi, co točili. V té době jsem také sledoval lidi jako např. Gonki, Minecrafák a jednoho dne mě napadlo, proč to prostě nezkusit taky."
Co považuješ za svůj největší úspěch na YouTube?
"Nevím, jestli to mám považovat za úspěch, ale rozhodně mě těší, že jsem se dokázal dostat do podvědomí několika tisíců lidí. Největším úspěchem pro mě pak asi je, že mě oslovují lidé jako Pedro."
Mates natáčí i grafické tutoriály.
Máš nějaký osobní cíl, kterého by si chtěl v životě dosáhnout?
"Rozhodně mám. Tím cílem je být jeden z nejlepších v tom co mě baví, což je grafika a YouTube. Rozhodně to není jednoduchý cíl, ale věřím, že když člověk pro danou věc dělá maximum a má i trochu štěstí, tak se to může povést."
Zažil si někdy tvůrčí krizi? Takový ty dny, kdy se ti nic nechce a nemáš náladu? Ohrozilo to nějak natáčení?
"Ano zažil a ne jednou. Myslím, že občas to zažívá každý, ať už za to může cokoli. U mě se to děje především kvůli sportu. Točení to ohrozilo několikrát a bohužel většinou na delší dobu."
Je něco, co by si chtěl vzkázat fanouškům?
"Na závěr postačí asi jen jedna věta. Svých fanoušků si vážím a děkuji každému, kdo rád sleduje moji tvorbu."
Další úspěšnou sérií je Matesovo Cities Skylines!

Poznejte naši YouTube scénu! - MatesDesign

SLEDUJTE MATESŮV FACEBOOK

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama