Predator Cup zná své vítěze
Esport Článek Predator Cup zná své vítěze

Predator Cup zná své vítěze

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

28. 3. 2017 17:53

V dramatickém souboji si nakonec nejlépe vedli Majestic Lions

Reklama

Ve čtvrtek se hrálo velké finále Predator Cupu o celkové prize money 18 000 Kč. Do finále postoupily dva nejlepší týmy z každé ze čtyř kvalifikací a byly rozlosováni do tabulky.

Hrálo se systémem double elimination a všechny zápasy pro nás komentoval známý a zkušený hráč, trenér a analytik Pavel "Mozilla" Klaban na svém streamu. Mezi největší favority turnaje patřila trojice Inside Games, eXtatus a Majestic Lions a také se umístila na nejvyšších příčkách. Prvně jmenovaní jasně dominovali winner's bracketu, vyhráli všechny zápasy a došli až do finále. Majestic Lions nejprve prohráli s eXtatusem, ale když se poté potkaly tyto týmy znovu v looser's bracketu, dokázali lvi na druhý pokus zvítězit.

Následovalo finále, které se hrálo formou Bo3 a s přihlédnutím na postavení v tabulce měl celek Inside Games výhodu v podobě jedné výhry už před začátkem. Jenže ani to IG nepomohlo a serii nakonec prohráli 2:1. Pravděpodobně se na jejich týmovém výkonu podepsala absence junglera, jelikož celé finále odehráli s náhradníkem. Majestic Lions si tedy po dvou výhrách došli pro celkové vítězství v turnaji a odnáší si výhru 8 000 Kč. Inside Games za druhé místo dostali 6 000 Kč a třetí eXtatus jsou bohatší o 4 000 Kč.

Predator Cup zná své vítěze

Za sponzoring a partnerství v turnaji vděčíme značce Acer Predator. Podívejte se na produkty, které značka nabízí a hrajte také jako profesionálové.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama