PUBG - mobilní verze oficiálně přichází i do ČR
Gaming PUBG Článek PUBG - mobilní verze oficiálně přichází i do ČR

PUBG - mobilní verze oficiálně přichází i do ČR

Jakub Osička

Jakub Osička

21. 3. 2018 04:22

Pokud jste se těšili na mobilní verzi PUBG, můžete ji už oficiálně vyzkoušet.

Reklama

Playerunknown's Battlegrounds se po roce od spuštění předběžného přístupu dočkalo dokonce i verze pro mobilní zařízení. Aplikace byla sice v některých regionech dostupná už dříve, nicméně instalace těchto verzí v našich končinách vyžadovala zbytečně komplikované řešení. To už ale nadále není na pořadu dne. PUBG Mobile už je oficiálně i v našem Google Play Store. No a samozřejmě je dostupná taky na iOS.

Tlačí konkurence

Vydání se nakonec trošku urychlilo a to nejspíš z toho důvodu, že aktuálně mobilnímu PUBG konkuruje i mobilní verze Fortnite. Vývojáři si nechtěli nechat ujet vlak, a díky tomu můžeme s radostí stahovat už teď.

Zařízení, se kterým se budete do PUBG chtít pustit, by mělo disponovat aspoň 2 GB paměti RAM a mělo by mít nainstalovaný Android ve verzi 5.1.1 Lollipop nebo novější. Podle popisu v obchodě by mělo být podporováno více než 500 zařízení s androidem. V případě jablíčkářů by hra měla být kompatibilní s iPhone 5S a novějšími. Podle další zmínky stále nejde o finální podobu hry, takže ji v současném stavu můžeme rovněž brát jako drobný návrat do časů early-accessu.

Stahujte a instalujte

Stahovat můžete pro android ZDE a pro iOS ZDE. Dodávám, že verze pro android mi v telefonu hlásí velikost 674 MB, což rozhodně není málo.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama