PUBG - podívejte se na skiny zbraní z dataminingu
Gaming PUBG Článek PUBG - podívejte se na skiny zbraní z dataminingu

PUBG - podívejte se na skiny zbraní z dataminingu

Jakub Osička

Jakub Osička

12. 3. 2018 16:13

Před pár dny vývojáři potvrdili chystané skiny pro zbraně a datamineři nezaháleli. Mrkněte na ně.

Reklama

PUBG - podívejte se na skiny zbraní z dataminingu

Stačilo pár dní od oznámené vize Playerunknown's Battlegrounds na rok 2018 a máme tady opět nové výsledky dataminingu herních souborů. Vývojáři se s námi podělili o informaci o brzkém uvedení skinů nejen nového oblečení, ale také zbraní.

Všechny barvy duhy

A právě dnes se na internetu začaly objevovat výsledky prohledávání herních souborů z updatu. Na stránce Skin-Tracker nebo případně PUBGitems.pro (doporučujeme zejména druhou ze zmíněných stránek, protože obsahuje komplexnější informace) najedete kompletní seznam takto nalezených skinů včetně názvu a obrázků.

Měly by do hry přijít ve dvou nových krabicích, které podle vydolovaných informací budeme znát pod jmény TRIUMPH a RAIDER. Předměty budou podle pravděpodobnosti dropu nejspíše tradičně rozlišeny barevně dle vzácnosti, což na PUBGitems.pro také vyčtete i s rozlišením jednotlivých skinů.

Dodáváme, že tuto informaci nelze považovat za zcela finální, protože před nasazením do provozu ve hře může ještě dojít k řadě změn. Zatím je to ale zajímavé nahlédnutí do chystaného rozšíření customizovatelného obsahu ve hře.

Pro zajímavost se můžete na skiny mrknout i v 3D provedení - jeden ze skinů jsme nahoře přikložili na ukázku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama