PUBG - přihlašte se do testování nové mapy
Gaming PUBG Článek PUBG - přihlašte se do testování nové mapy

PUBG - přihlašte se do testování nové mapy

Jakub Osička

Jakub Osička

2. 4. 2018 18:04

Už dnes v noci začne testování nové mapy Codename: Savage. Můžete se přihlašovat.

Reklama

Očekávané testování nové mapy, která se chystá do Playerunknown's Battlegrounds, by mělo začít dnes v noci kolem třetí hodiny ranní. Nová a tentokrát mnohem menší mapa (rozměr 4 x 4 km) bude dostupná ve zcela prvotní verzi a je potřeba počítat s tím, že může obsahovat spoustu chyb - právě proto proběhne testování na speciálních experimentálních testovacích serverech.

Jak získat přístup na experimental server?

Abyste si novou mapu vyzkoušeli, budete potřebovat klíč k aktivaci tzv. PUBG: Closed Experimental Serveru. Testování je uzavřené, nicméně vypadá to, že se dostane na spoustu hráčů. Registrovat se totiž můžete už teď na webu https://mapbeta.playbattlegrounds.com/redeem. Upozorňujeme, že klíče budou platné pouze tehdy, vlastníte-li plnou verzi Playerunknown's Battlegrounds.

PUBG - přihlašte se do testování nové mapy

Experimentální servery s novou mapou se rozjedou v noci z dneška na zítřek kolem 04:00 našeho času a otevřeny budou až do 5. dubna, 12:00. V budoucnu ale můžeme očekávat další vlny testování této mapy při jejím vývoji. Ještě jednou upozorňujeme, že části nové mapy mohou být nedokončené a její aktuální stav odpovídá zařazení na tyto servery.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama