PUBG - Speciální Event mód nabídne nové výzvy
Gaming PUBG Článek PUBG - Speciální Event mód nabídne nové výzvy

PUBG - Speciální Event mód nabídne nové výzvy

Jakub Osička

Jakub Osička

27. 3. 2018 15:46

V PUBG si můžete vyzkoušet nový herní režim, který postupně přinese zcela nové pojetí hry.

Reklama

Do Playerunknown's Battlegrounds se chystá další nová vychytávka. Jedná se o tzv. Event mód, ve kterém si budete moci vyzkoušet různé netradiční herní režimy a nastavení, které dosud na běžných serverech nebyly k dispozici.

Osm statečných v první vlně

První nasazení event módu by mělo spočívat v jednoduché variaci na běžnou hru. Tento týden si můžete vyzkoušet týmovou hru až osmi hráčů s dvojnásobným dropem pušek. To samo o sobě není významný převrat oproti běžným hrám, které jsme dosud znali, nicméně vývojáři slibují, že budoucnost přinese mnohem zajímavější "eventy" plné zajímavých výzev.

V této první fázi bude zatím Event mód dostupný pouze na mapě Erangel v TPP režimu kvůli zajištění stabilního matchmakingu. Zvolit si jej můžete přímo v menu hry tam, kde jste běžně zvyklí na přepínání požadovaného typu hry. Tento mód neovlivní rank, ale získané BP vám budou započítány a přičteny na účet. Aktuálně je update nasazený na testovacích serverech, ale záhy se objeví v ostrém provozu, jakmile vývojáři naznají, že je stabilní.

Kromě toho novinka zmínila, že v budoucích vlnách tohoto módu bude do hry oficiálně uvedena i světlice, jejíž přítomnost byla odhalena nedávno v custom hrách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama