PUBG update #6 - výhled na 2018 včetně nové mapy
Gaming PUBG Článek PUBG update #6 - výhled na 2018 včetně nové mapy

PUBG update #6 - výhled na 2018 včetně nové mapy

Jakub Osička

Jakub Osička

21. 2. 2018 14:20

Po krátké odmlce tady máme opět novinky, které míří do PUBG.

Reklama

PUBG update #6 - výhled na 2018 včetně nové mapy

Konečně zase novinky! Playerunknown's Battlegrounds se nám na chvíli odmlčelo, ale právě teď vychází čerstvá informace o novém updatu. Ten přidá spoustu novinek, které tentokrát budou poměrně významné. Pojďme se podívat, co se do hry chystá!

Matchmaking dle pingu

Hned první zmíněná plánovaná změna vás nepochybně potěší. Vývojáři konstatují, že už od prosince zvažovali limitování hráčů na základě jejich pingu. Nově by se měl matchmaking determinovat právě zmíněným pingem. Nepůjde tedy o "blokaci" hráčů s pingem nad určitou hladinou, ale spíše o sdružování těch, kteří budou - alespoň co se pingu týče - maximálně kompatibilní. Konkrétní datum nasazení ale teprve bude oznámeno.

Nová mapa bude!

Dále vývojáři zmiňují, že mají připraven i nový herní obsah a další modifikace, které by hru měly zase posunout kousek dál a zlepšit a prohloubit herní zážitek. O konkrétní vizi se s námi prý ale podělí až v březnu, kdy představí výhledový časový plán na první polovinu roku 2018. A pozor - mělo by dojít i na novou mapu! Zda půjde o kdysi dříve plánované území s kosmodromem uprostřed zatím vývojáři nepotvrdili.

Aktuální update

Ale teď už ke změnám v posledním updatu. Najdete jej nasazený na testovacích serverech a primárně se soustředí na další optimalizaci hry a opravy chyb. Konkrétně obsahuje tyto změny:

Herní svět

  • Některé rozbitné ploty a zdi byly na Miramaru vyměněny za nerozbitné kvůli optimalizaci výkonu

Gameplay

  • Při letu letadlem nově neuvidíte vnitřek letadla kvůli optimalizaci výkonu. Hráče ale nadále uvidíte vyskakovat z letadla. V UI bude viditelný počet hráčů, kteří zbývají na palubě letadla.

Replaye

  • Při reportu hráče z replayů obdrží nově vývojáři minutový záznam vycentrovaný v oblasti, ze které reportujete. Reportovat nelze ze záznamů starších než jeden týden a také nemůžete reportovat stejného hráče vícekrát za záznam.

Nechybí opravy několika chyb přímo ve hře a také drobností, které umožňovaly určitý typ podvádění.

 



 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama