PUBG update #9 - Nový Killer Spectate mód
Gaming PUBG Článek PUBG update #9 - Nový Killer Spectate mód

PUBG update #9 - Nový Killer Spectate mód

Jakub Osička

Jakub Osička

4. 4. 2018 10:16

Na testovacích serverech je nahozený už devátý patch k Playerunknown's Battlegrounds.

Reklama

Dnešním dnem přichází nejen mapa Savage na experimentální testovací servery. Update neminul ani testovací servery obyčejné. Hlavní novinkou je tentokrát Spectate mód hráče, který vás zabil.

Sleduj svého vraha

Nově po úmrtí ve hře můžete kliknout na tlačítko "Watch", které vám umožní zapnout Spectate mód u hráče, který na rukou nese vaši krev. V případě, že zemřete v modré nebo červené zóně, budete moci sledovat hráče, který se v tu dobu bude nacházet nejblíže místu vaší "nehody". A pozor - řetězec nekončí. Zemře-li hráč, kterého takto budete dále sledovat, automaticky se Spectate přepne opět na toho, kdo mu smrt způsobil.

Výše uvedené samozřejmě platí především pro sólisty. Budete-li hrát Duo nebo Squad, tento režim sledování hráčů se uvolní teprve tehdy, až budou mrtví všichni členové vašeho týmu. I v tomto "Killer Spectate módu" budete mít možnost hráče reportovat kvůli případným podezřením na porušování herních zásad či podvádění.

Další změny

Co se týče dalších změn, které patch přináší, máme tady nové nastavení pro herní voice-chat - nově je ve výchozím stavu nastaven na Team Only - tedy pouze komunikaci v rámci týmu.

Dále tady máme opět několik oprav bugů - především nežádoucí vyhazování vozidel do vzduchu (především motorek), oprava Death Cam a oprava os otáčení modelů v menu Customization.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama