PUBG - V lednu bylo zabanováno přes milión cheaterů
Gaming PUBG Článek PUBG - V lednu bylo zabanováno přes milión cheaterů

PUBG - V lednu bylo zabanováno přes milión cheaterů

Vojtěch Sahula

Vojtěch Sahula

5. 2. 2018 19:57

Do PUBG dorazila další vlna banů

Reklama

Ve snaze potlačit cheatování ve hře Playerunknown´s Battlegrounds vývojáři pokračují v pravidelném vydávání updatů, ve kterých se snaží všelijak odhalit hráče, kteří používají nedovolené metody. V posledním updatu například zakázali používání tak populárního ReShadu, o čemž jsme vás informovali zde. A vypadá to, že jejich úsilí přináší ovoce, protože podle dostupných informací bylo v PUBG během ledna zabanováno přes jeden milión uživatelů.

PUBG - V lednu bylo zabanováno přes milión cheaterů

Toto číslo se objevilo na oficiálním Twittrovém účtu BattlEye, kteří zde sdíleli, že za měsíc leden bylo zabanováno přes 1 044 000 uživatelů. Bohužel se však nezdá, že by bany nějak řešili tento problém, protože jak zde také zmínili, tak i když za minulý měsíc zabanovali takovéto množství cheaterů, stále jich rapidně do hry přibývá.

Když se vrátíme zpátky do listopadu, tak zde bylo také zabanováno přes sto tisíc hráčů během jediného víkendu ani to však problém s cheatery nevyřešilo. Samo BattlEye na konci minulého roku konstatovalo, že boj s cheatery je věc která zde bude vždycky a není možné ji absolutně vyřešit, obzvlášť u nejpopulárnější Battle Royal hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama