PUBG - War Mode by měl fungovat jako deathmatch
Gaming PUBG Článek PUBG - War Mode by měl fungovat jako deathmatch

PUBG - War Mode by měl fungovat jako deathmatch

Jakub Osička

Jakub Osička

9. 4. 2018 16:42

Vypadá to, že prosby hráčů budou možná brzy vyslyšeny.

Reklama

Vypadá to, že prosby mnoha hráčů byly konečně alespoň částečně vyslyšeny. Problémem Playerunknown's Battlegrounds byla v podstatě od samotného začátku absence efektivní možnosti tréninku se zbraněmi. Spoléhat na své střelecké dovednosti jste tak většinou museli přímo v ostré akci, ale vyzkoušení zbraní a jejich patternů bez přístupu na custom servery bylo složité.

Deathmatch přichází

To se ale možná již brzy změní. PUBG partneři s přístupem na již zmíněné custom servery totiž dostali možnost spuštění tzv. War Mode. Hráči v něm vyskakují do předem stanovené malé zóny s určeným vybavením a zbraněmi a cílem je samozřejmě opět přežít. Pokud ale zemřete, po chvíli se opět respawnujete a můžete skákat znovu.

Kromě rozšíření hratelnosti tak tento "deathmatch" přináší konečně mnohem akčnější mód a možnost naučit se pořádně ovládat zbraně a posunout své střelecké umění na vyšší úroveň. Nasazení na custom serverech funguje jako test, ale do budoucna by měl být tento mód snad zpřístupněn všem. Vnímáme to jako obrovský krok kupředu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama