Rockstar láká na blížící se update GTA Online
Gaming Článek Rockstar láká na blížící se update GTA Online

Rockstar láká na blížící se update GTA Online

Jakub Osička

Jakub Osička

27. 5. 2017 11:38

Obrovská dávka nového Gunrunning obsahu míří do GTA Online a Rockstar odhaluje první screenshoty a informace.

Reklama

Do GTA Online míří další z velikých updatů, který představí zcela nové komplexní aktivity a způsoby obstarání pořádného balíku peněz. Připravte se na ilegální obchody se zbraněmi, které se z podsvětí dostanou na povrch ulic San Andreas. Nový update by měl přijít už příští měsíc a Rockstar nás chce navnadit sbírkou screenshotů, které ukazují, co vše můžeme očekávat.

Když mluvíme o podsvětí, je třeba zdůraznit, že tento pojem je opravdu výstižný. K zakoupení totiž budou speciální podzemní bunkry, které budou jen čekat na zaplnění po zuby ozbrojenými vozidly. Měly by přibýt tak nové vylepšení zbraní a zaměřit se musíme zejména na související vozidla.

Prozatím toho oficiálně nebylo prozrazeno mnoho, ale minimálně zveřejněné screenshoty naznačují pořádnou dávku nového obsahu. Konkrétně máme už teď možnost vidět speciální ozbrojené modifikace některých původních vozidel a nepochybně přijdou i další novinky. Na následujícím screenshotu například můžete pozorovat staré známé auto Tampa, které se od původního střídmého a jednotvárného designu dostalo k poměrně hardcorové úpravě.

O uvedení Gunrunning updatu do ostrého provozu vás samozřejmě budeme v pravý čas informovat. Zatím se alespoň můžete kochat zmíněnými propracovanými screenshoty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama