rozhovor-s-hracem-daniel-power-strmiska
Esport Hearthstone: Heroes of Warcraft Článek Rozhovor s hráčem - Daniel "PoweR" Strmiska

Rozhovor s hráčem - Daniel "PoweR" Strmiska

Tomáš Secký

Tomáš Secký

12. 11. 2015 22:31

Rozhovor s Hearthstone hráčem, Danielem Strmiskou, účastníkem BenQ Grunex Challenge 2015!

Reklama

Rozhovor s hráčem - Daniel "PoweR" Strmiska

Den před zahájením BenQ Grunex Challenge 2015 jsme pro vás vyzpovídali Daniela Strmisku, hrající pod přezdívkou PoweR za tým ENVi SPORTS

Ahoj Dane, zítra ráno to celé vypukne a ty si toho součástí. Jak se těšíš?
Ahoj Tome, no když opomenu studijní povinnosti, tak tímto turnajem prakticky žiju poslední týden. Takže se těším ohromně, nejspíš nebudu moct dospat.
V minulosti sesvěnoval strategické hře StarCraft II. Co tě donutilo přesedlat a bude BenQ Grunex Challenge 2015 tvá první velká akce ve hře Hearthstone?
Ano, máš pravdu ve Starcraftu 2 a teamu WeWannaWin, za který jsem tehdy klikal, jsem gamingově vyrostl. Když se na to koukám zpětně tak předtím, než se mě ujal Škopek a spol. jsem hrál jen pro zábavu. Hlavním důvodem proč jsem switchnul na HS je fakt, že HS nevyžaduje tolik času a čistého tryhardu jako Starcraft 2. Oproti tréninku SC2, který je strašně náročný je HS o moc více relaxační a dá se mnohem jednodušeji skloubit se studiem na vysoké škole.
Jinak účast na finále BGCH je určitě můj největší úspěch co se offline akcí v HS týče. No když o tom tak přemýšlím tak pricepool netrumfne ani žádný online turnaj, ve kterém se mi podařilo zabodovat v minulosti.
Jak tedy probíhá tvá příprava? Připravuješ se na každého hráče individuálně?
Ne to vůbec. Skoro vůbec neřeším, co hrají protihráči. Mám svůj pohled na metagame a jasnou představu o tom co se nyní hraje. Navíc jsem se s většinou hráčů už utkal v minulosti, takže tak nějak tuším co čekat. Ale samozřejmě, že jsem pohledal záznamy protihráčů z jiných akcí a podobně. Jinak já osobně ladím svoje balíky průběžně.
Když se podíváš na finálovou osmičku. Kdo je podle tebe největší favorit na vítězství a kdo naopak černý kůň turnaje? Přeci jen bys to mohl být i ty, když tě protihráči ještě neviděli na offline akci, nebo se pletu?
Na tohle odpovím jednoduše. HS je krásný v tom, že vyhrát může opravdu kdokoli kdykoli. Zaleží na štěstí, psychickém rozpoložení a mnoha dalších faktorech. Jméno podle mě v HS neznamená tolik jako v jiných hrách či sportech. Takže já osobně nikoho nefavorizuji a zároveň nikoho nepodceňuji.
Já ti děkuji za odpovědi a zítra ti přeji hodně štěstí!
Já děkuji za rozhovor. Jinak zítra doufám, že ukážeme kvalitní HS atraktivní pro diváka. Všem svým potencionálním fanouškům děkuji za potencionální podporu.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama