sazka-bez-rizika-500-kc-na-e-sporty-s-fortunou
Zajímavosti Článek Sázka bez rizika 500 Kč na E-sporty s Fortunou!

Sázka bez rizika 500 Kč na E-sporty s Fortunou!

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

16. 4. 2018 11:47

Sázková kancelář Fortuna nabízí speciální akci pro progamery.

Reklama

Sázková kancelář Fortuna nabízí speciální akci pro progamery. Sázíte rádi na League of Legends, Counter-Strike či Dotu? Nyní můžete mít svou první sázku zcela bez rizika, a to až do výše 500 Kč!

Kurzové sázení na internetu už dávno není jen o nejznámějších sportech, jako je fotbal, hokej či tenis. Sázkaři chtějí víc, chtějí nové sporty, nové příležitosti, které by si mohli umístit na tiket a sázkové kanceláře jim vychází vstříc. Takové šipky, florbal či v poslední době nesmírně populární biatlon byste ještě před pár lety hledali v nabídkách sázkovek nejspíš marně. Asi nejnovějším „přírůstkem“ a v současnosti velmi oblíbeným sázkařským hitem jsou e-sporty.

Díky Fortuně, která tyto příležitosti vypisuje pod názvem „Progaming“, můžete vyplněním jednoduché registrace okamžitě získat 500 Kč zdarma! Téměř každý den můžete díky bohaté nabídce vypsaných příležitostí poměřit své síly s bookmakery ve hrách Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends nebo DOTA 2. Sledujete-li změny v sestavách jednotlivých týmů, víte-li, jak se jim daří na jednotlivých mapách a máte-li v malíčku, jací hráči jsou na svých pozicích nejlepší, jste na té nejlepší cestě stát se profitabilním sázkařem v tomto poměrně novém odvětví.

Své by o tom mohl vyprávět také profesionální sázkař Dobby, jehož live sázky na e-sporty byly a jsou opravdu velmi výnosné. Samozřejmě má výhodu v tom, že hru League of Legends sám hraje a zná tak jednotlivé postavy, mapy a vše kolem. Neméně důležitou částí je ale také živé sledování zápasů, což v době YouTube streamů a Twitche není vůbec žádným problémem. Spojíte-li perfektní znalost hry, týmů a živého sledování, v podstatě nemůžete prohrát!

Někteří berou progaming díky logickému myšlení, různým taktikám a postřehu jako regulérní sport, jiní o tomto přirovnání nechtějí ani slyšet. O tom si udělejte obrázek sami. Jedna věc je ale jasná, už nyní se v e-sportech točí desítky milionů dolarů a zápasy doslova hltají miliony lidí po celém světě. A díky novému loterijnímu zákonu se od 1.1.2017 můžete zaregistrovat online a nemusíte chodit na pobočku.

18+ Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama