Sledujte Grunex na Twitteru a nic vám neunikne
Zajímavosti Článek Sledujte Grunex na Twitteru a nic vám neunikne

Sledujte Grunex na Twitteru a nic vám neunikne

Filip Němeček

Filip Němeček

22. 6. 2017 17:44

Protip: Jak nezmeškat žádnou důležitou novinku.

Reklama

Sledujte Grunex na Twitteru a nic vám neunikne

Víte, že Grunex najdete kromě Facebooku a YouTube také na štěbetající síti Twitter? Nějaký čas zpět jsme účet restartovali a nově zde najdete novinky speciálně šité na míru 140 znakům nebo méně. Hned tak víte, čeho se novinka týká a v orientaci navíc pomohou obrázky. Twitter zobrazuje zprávy neboli „tweety“ okamžitě, takže se vám nestane, že by se vám příspěvek o časově omezené akci zobrazil později.

Nepoužíváte Twitter? Vyzkoušejte

Twitter zdaleka není „Facebook s méně uživateli“. Liší se odlišnou filozofií a slouží především ke sledování novinek ze světa. Místo přidávaní přátel zde sledujete účty, které vás zajímají. To může být váš oblíbený vydavatel, výrobce hardware, kamarád či třeba známý eSport hráč nebo streamer. Kouzlo této sociální sítě spočívá v bezprostředním přístupu k jejich názorům a myšlenkám, které pouští do světa.

Díky znakovému omezení tweetů navíc můžete sledovat hromadu účtů a nestane se vám, že by vás novinky zahltily. Navíc Twitter komunita umí používat #hashtagy, snadno tak můžete sledovat důležité události či aktuální dění.

A na závěr ještě jedna fajn výhoda. Nelíbí se vám oficiální Twitter aplikace? Žádný problém. Na Android a iOS existuje celá řada alternativ. Majitelé iOS zařízení mohou sáhnout po skvělé aplikaci Tweetbot. Pro Android lze doporučit třeba Talon nebo Flamingo. Na PC můžete používat TweetDeck a získat tak mnohem více sloupců s přehledně rozdělenými informacemi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama