slither-io-nastupce-mobilniho-hada-v-prohlizeci
Gaming Článek Slither.io nástupce mobilního hada v prohlížeči!

Slither.io nástupce mobilního hada v prohlížeči!

Josef Cón

Josef Cón

27. 4. 2016 14:49

Zabíječ času, nástupce populárního hada a alternativa Agar.io. Vše co musíte udělat je otevřít prohlížeč!

Reklama

Znáte to... Nuda sem - Nuda tam. GTAčko a Zaklínač už vám lezou krkem, v BLACKHOLE jste se zasekli na stoprocentně neudělatelném LEVELu, co teď? Buď se půjdete proběhnout ven, ale to byste nebyli ti spravní nerdi - tak zapnete prohlížeč a jdete na věc... SLITHER.io.

Slither.io nástupce mobilního hada v prohlížeči!

Populární had "SNAKE" v moderním provedení ve stylu agar.io. Vzal si dá se říct to nejlepší z obou titulů, přidal zajímavé grafické a herní prvky a má ambice na to získat obrovskou popularitu. Narozdíl od nudného prostředí kuliček agar.ia přináší barevnou, svítivou a zábavnou hrací plochu.

Hra, kde se soupeří "kdo ho má delšího"

Principem hry je se svým, v ten čas ještě háďátkem, jezdit a papat malé barevné bodíky a růst do nekonečné délky. A nebo, a zde se ukrývá obrovský rozdíl oproti kuličkám agario, "zabít" svého protivníka a to jakékoli velikosti. I s malým háďátkem můžete udělat velké divadlo, stačí aby soupeř narazil do vašeho těla a rozplyne se na tisíce malých bodíků, které pozřete a pokračujete v růstu. Pod speciálním skillem schovaným pod mezerníkem se skrývá rychlostní boost, který spotřebovává vaše bodíky, je tedy logické, že čím delší jste had tím lépe můžete "útočit", na druhou stranu zrácíte mobilitu a připadnete si jako slon v porcelánu. Pohybu po "mapě" pomuže i minimapa. 

Myslíte si, že jde o nudnou kravinu? Zkuste si zapnout jednu, dvě hry - a až se bude stmívat (nebo rozednívat) vzpomente si na mě :D

SLITHER.io

{control inquiry 27}
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama