Sony představilo novou stránku My PlayStation
Gaming Článek Sony představilo novou stránku My PlayStation

Sony představilo novou stránku My PlayStation

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

23. 2. 2018 14:27

My PlayStation je stránka pro všechny uživatele PlayStationu Network.

Reklama

Sony představilo novou stránku My PlayStation

Společnost Sony si pro své fanoušky a hráče na konzolích PlayStation připravila velmi zajímavou novinku, díky které budete moci mnohem jednodušeji a rychleji využívat svůj účet na PlayStation Network. Jde o novou stránku nesoucí název My PlayStation a podívat se na ní můžete třeba hned na tomto odkaze.

Jistě se vám stalo, že jste při hraní na své konzoli z jakéhokoliv důvodu potřebovali rychle přistoupit k vašemu PSN účtu. Jenže podobný přístup skrze ovladače nemusí být vždy úplně nejpohodlnější a už vůbec ne nejrychlejší. Za tímto účelem Sony vytvořila výše uvedenou stránku, ke které můžete přistupovat jak na PC, tak i na Mac, mobilních telefonech a tabletech.

Stránka plní hned několik funkcí. Asi hlavní je úprava profilu, přičemž změnit můžete prakticky cokoliv. Zároveň bohužel musíme připomenout fakt, že možnost změnit své PSN ID, možnost, po které hodně hráčů stále volá, pořád chybí. Další vychytávkou je správa vašeho seznamu přátel a to ať už se jedná o jejich přidání, odebrání, nebo jen prohlížení. Případně s nimi zde můžete i komunikovat. V neposlední řadě můžete nahlížet na váš osobní postup co se trofejí týče a porovnávat ho s postupem vašich přátel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama