soutez-rozdavame-deset-vstupu-na-czc-cz-playstation-cup
Soutěže Článek SOUTEŽ: Rozdáváme deset vstupů na CZC.cz PlayStation CUP

SOUTEŽ: Rozdáváme deset vstupů na CZC.cz PlayStation CUP

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

22. 9. 2016 15:18

Odpovězte na otázku a vyhrajte dva vstupy na parádní večer.

Reklama

SOUTEŽ: Rozdáváme deset vstupů na CZC.cz PlayStation CUP

SOUTĚŽ UKONČENA, DĚKUJEME ZA ÚČAST

Ze správně odpovídajících jsme náhodně vybrali těchto pět výherců: Polijomrasludva74ZabiKirukatoBany17CZ. Na jejich email jim přijde v nejbližších dnech pozvánka na akci.


Už za necelých 14 dní se Praze uskuteční další ročník CZC.cz PlayStation CUPu. Na tento veřer je připraveno spoustu zajímaých akcí a velký turnaj o PlayStation VR. Tu samou konzoli si navíc budete moct vyzkoušet. Vzhledem k tomu, že se na trh dostane až za měsíc, je to skvělá příležitost. Nudit se určitě nebudete.

Celým večerem vás provede moderátorská dvojice pořadu RePlay Mikuláš Tuček a Alžběta Trojanová. Kromě nich na akci potkáte také další hosty, třeba známé youtubery. Více informací o akci si můžete přečíst v tomto článku.

Zní to dobře co? Ale jak se na akci dostat? Klasický způsob, jak získat vstupenky, už nelze využít, a proto tu máme soutěž, kde můžete vyhrát dva lístky pro sebe a doprovod. Stačí správně odpovědět na otázku dole (nápovědu najdete zde). Ze všech správných odpovědí pak náhodně vybereme pět šťastlivců a pošleme každému z nich mailem dva lístky.

PROSÍME, ABY SE SOUTĚŽE ÚČASTNILI JEN TI, KTEŘÍ NA CZC.CZ PLAYSTATION CUP V ÚTERÝ 27. ZÁŘÍ DO PRAHY SKUTEČNĚ MOHOU DORAZIT.

{control miniQuiz 48}

Soutěž ukončíme a vyhlásíme 22. září. Přejeme hodně štěstí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama