SteelSeries uvádí headsety Arctis Pro určené náročným hráčům
Technologie Článek SteelSeries uvádí headsety Arctis Pro určené náročným hráčům

SteelSeries uvádí headsety Arctis Pro určené náročným hráčům

Filip Němeček

Filip Němeček

16. 3. 2018 14:08

Sháníte opravdu kvalitní zvuk? Jeden z modelů hraje i bezdrátově.

Reklama

SteelSeries uvádí headsety Arctis Pro určené náročným hráčům

SteelSeries ve velkém rozšiřuje nabídku headsetů. Zatím trojčlenná řada Arctis Pro míří na náročné hráče. Všechny headsety se vyznačují měniči o frekvenci až 40 kHz, což je zhruba dvojnásobek oproti běžnému standardu. Po stránce designu SteelSeries všechny důležité prvky Arctis headsetů zachovalo.

„Základní“ model nové Pro řady se jmenuje jednoduše Arctis Pro a k PC ho připojíte buď pomocí USB nebo tradičního 3,5 mm jacku. Nechybí podpora prostorového zvuku DTS Headphone: X v2.0, kterou nabízí všechny Pro modely a také RGB podsvícení (to chybí u bezdrátové modelu, zřejmě kvůli výdrži baterie).

Arctis Pro se dále prodává v edici s GameDAC, který zajistí ještě kvalitnější zvuk. Výrobce ho označuje jako „audiofilský“ a uvnitř převodníku se ukrývá ESS Sabre 9018. Kromě toho na GameDAC najdete displej pro snadné nastavení. Headset funguje také s PS4.

SteelSeries uvádí headsety Arctis Pro určené náročným hráčům

Posledním z nových modelů je Arctis Pro Wireless pro ty, kteří chtějí fungovat bez drátů. Headset připojíte pomocí USB vysílače na 2,4 GHz frekvenci až do vzdálenosti 12 metrů nebo Bluetooth pro mobilní zařízení. Navíc můžete oba režimy využít současně, na mobilu tak můžete mít Discord/Skype a další a komunikovat s kamarády.

Pro Wireless nabízí „dvou-bateriový“ systém a každá baterie vydrží 10 hodin. Druhou tak vždy můžete nabíjet ve vysílači a prakticky můžete headset používat non-stop. Na vysílači je rovněž OLED displej jako na GameDAC pro rychlé nastavení a přehled.

Headsety zatím koupíte na oficiálním SteelSeries webu. Uvedené ceny níže jsou včetně dopravy. Základní Arctis Pro vyjde na 200€ (asi 5000 Kč), za verzi s GameDAC potom zaplatíte 280€ (7100 Kč) a konečně Pro Wireless přijde na 350€ (8900 Kč).

{control gallery}

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama