Streamer naprosto skvěle vytrollil podvádějící skupinu v PUBG!
Zajímavosti PUBG Článek Streamer naprosto skvěle vytrollil podvádějící skupinu v PUBG!

Streamer naprosto skvěle vytrollil podvádějící skupinu v PUBG!

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

8. 9. 2017 12:22

Maminka vždycky říkala. že podvádět se nevyplácí.

Reklama

Korejský streamer ther01231 si tak jednou hrál svou oblíbenou hru PlayerUnknown's Battlegrounds v módu pro čtyři hráče v týmu. Jeho spoluhráči byli již mrtví, a tak doufal, že to nějak sám dotáhne do konce, když potkal skupinku hráčů. Ale nebyli čtyři, což je v tomto módu maximum, bylo jich mnohem více a společně spolupracovali. A také měli jednu věc stejnou – červené triko. Streamerovi okamžitě došlo, že tato skupinka podvádí, protože vytváří větší skupiny, než je povolené množství. Tak se rozhodl udělat jednu velmi riskantní věc. Rychle si najít červené triko a vmísit se mezi ně.

Červené triko během chvíle našel, a dokonce se mu povedlo nastoupit k nim do auta, ale v tu chvíli mu došlo, že jejich spolupráce má pro něj jeden velký háček. Mluvili čínsky, což ther01231 rozhodně neuměl, dokonce jej jednou málem odhalili. Ale nakonec se mu podařilo to, co celou dobu plánoval a když si skupina měnila vybavení, tak mezi ně hodil granát a všechny zabil. Geniální!

Rozhodně to musíte sami vidět, je to bombastické video. A taky si odneste jedno menší ponaučení – podvádět se nevyplácí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama