Supertest testuje třetí verzi mapy Minsk
Gaming WoT Článek Supertest testuje třetí verzi mapy Minsk

Supertest testuje třetí verzi mapy Minsk

Thundarr

Thundarr

23. 10. 2017 13:07

Dříve jsme již představili první dvě verze nově plánované mapy z prostředí Minsku. Nyní vám můžeme

Reklama

Dříve jsme již představili první dvě verze nově plánované mapy z prostředí Minsku. Nyní vám můžeme představit verzi třetí. Na této variantě mapy bude poválečný Minsk s budovami 60. až 70. let. Je to smíšená mapa s městskými částmi a otevřenými prostory, kde si každý typ vozidla najde své místo. Velikost mapy je 1000 × 1000 a bitvy na ní se budou odehrávat v letním prostředí poválečného Minsku.

Supertest testuje třetí verzi mapy Minsk

Zatím to stále vypadá, že v této verzi mapy se bude bojovat na dvou liniích. Jedna z nich bude pravděpodobně ta hlavní městská část, druhá bude samozřejmě oblast řeky. Při přechodech mezi liniemi budou muset týmy překonat řeku, aby se dostaly na druhou stranu mapy a tam se pokusily získat nějakou výhodu. Vypadá to ale, že severní základna bude mít malou výhodu. 

Momentálně bych ale ukvapené závěry nedělal, stále je to jedna ze tří testovaných verzí. Nemyslím si, že by Wargaming při testování HD map uspěchal vydání nějaké nové mapy. Určitě si na ni dají záležet. Na druhou stranu několik pasáží mi přijde povědomých, jako by ve hře již byly.

Průlet třetí verzí mapy Minsk

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama