Survival Die Young v alpha verzi
Gaming Článek Survival Die Young v alpha verzi

Survival Die Young v alpha verzi

Jakub Osička

Jakub Osička

26. 3. 2017 13:48

Zajímavý survival s dívkou v hlavní roli je k dispozici k zakoupení v alpha verzi.

Reklama

Indie Gala

Die Young je zcela jistě zajímavým počinem, kterému dal vzniknout projekt Indie Gala. Nepochybně se vám tento název spojí s prodejem balíčků nezávislých titulů a i provozem vlastního obchodu s digitální distribucí. Indie Gala se ale podílí i na vývoji a vydávání. Jako vydavatel má pod sebou v portfoliu např. oblíbený Blockstorm, Downward nebo Red Rope: Don't Fall Behind.

Dívka v nesnázích

Die Young má být dynamickým survivalem v otevřeném světě z pohledu první osoby. Děj se odehrávána tajemném ostrově ve Středozemním moři. Hlavní postavou je mladá dívka, která ještě donedávna žila hýřivým životem. Všechno se ale mění, když se probudí kdesi ve tmě na dně studny a nemá ponětí, kdo ji unesl a proč.

Z pasti se jí samozřejmě podaří uniknout, ale dál už je jen na vás, jestli dokážete uniknout z ostrova živí, nebo skončíte v rukou hrozivých nepřátel.

Čistokrevný survival

Hra nenabídne žádné zbraně. Veškeré přežití má být založeno na fyzických schopnostech dívky, vyhýbání se nepřátelům, schovávání a zahlazení stop. Hlídat si budete muset mimo jiné také hydrataci nebo příliš dlouhý pobyt na slunci.

Kde a kdy?

Po dlouhých měsících vývoje je hra konečně dostupná alespoň v podobě alpha verze, kterou už nyní můžete zakoupit přímo na stránkách Indie Gala. Sami vývojáři ale upozorňují, že je produkt stále nedokončený a obsahuje řadu bugů. Doporučují ho tak zatím skalním fanouškům, kteří Die Young chtějí podpořit.

Kompletně by mělo být dílo dokončeno už v létě letošního roku. Počítá se s uvedením na platformách PC, Xbox One i Playstation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama