top-5-android-her
Gaming Článek [TOP 5] Android her

[TOP 5] Android her

Pavel Němec

Pavel Němec

13. 6. 2016 11:17

Naše redakce opět vybrala pět zajímavých her pro Android.

Reklama

Přinášíme vám pět her, které by nemuseli chybět na vašem Androidu. Kliknutím na logo Google Play se dostanete na stránku hry.

SLITHER.IO

Lowtech Studios Přes 10 milionu stažení

Slither.io má na svědomí vývojář Steve Howsen, který v roce 2016 vytvořil nový fenomén, kterým zastínil předešlý úspěch podobné hry, která nese název agar.io. Vašim úkolem je pomocí vašeho hada sesbírat co nejvíce svítivých kuliček, které jsou všude po mapě. Ovšem hra je multiplayerová, takže vždy proti Vám bude čelit několik protivníků, kteří se vás budou snažit zničit, a to se jim může povést v případě, že do nich narazíte.

GROW CASTLE

Raon Games Přes 1 milion stažení

Další hra, kterou jsme zařadili do TOP 5 výběru je GROW CASTLE, vašim úkolem je bránit váš hrad před útokem nepřítele. Hra obsahuje více než 12 hrdinů se zvláštnimi schopnosti, postupem hry si vylepšujete vojsko.

COSMIC CHALLENGE

Ivancovich Games Přes 100 tisíc stažení

Další pecka je závodní kosmická hra. Neskutečně rychlé "auta" jsou vašim jediným nástrojem jak dokázat, že ovládnete celý vesmír. 

GRAVITY SWITCH

Ketchapp Přes 500 tisíc stažení

Gravity switch je hra, která potřebuje hodně soustředění a přesného načasování. Hru, která popírá gravitaci nebudete chtít vypnout. 

TINY MINER

Qube 3D Přes 1 milion stažení

Zábavná a náročná hra pro všechny věkové kategorie. V roli horníka je vašim úkolem získat co nejvíce surovin, které můžete vytěžit. Ve hře se můžete postupně vylepšovat ve vybavení. Hra je v celku návyková tak si promyslete, zda jí opravdu chcete zkusit .

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama