TOP hry ve slevě + bezplatný víkend! #15
Gaming Článek TOP hry ve slevě + bezplatný víkend! #15

TOP hry ve slevě + bezplatný víkend! #15

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

21. 7. 2017 12:51

Hned dvě hry si teď můžete vyzkoušet na Steamu zdarma. Na obě se navíc vztahují 40-50% slevy.

Reklama

Pokud jste do této chvíle neměli plány na víkend, všechno se mění. Na Steamu jsou nyní k dispozici hned dvě hry, které si můžete vyzkoušet zdarma bez jakéhokoliv omezení. V obou případech jako klasicky platí, že pokud si pak hru zakoupíte, uložené skóre se vám přesune.

První hrou je akční titul s retro hratelností. Jasně, řeč není o ničem jiném než o DOOMu. Kromě možnosti vyzkoušet si jak singleplayer, tak i multiplayer, je zde ještě jedno velké lákadlo. Pokud by vás hra zaujala natolik, že byste si ji chtěli koupit, můžete tak až do 27. července učinit s 50% slevou za 14,99 € (390 korun). Samotný trial platí až do nedělních 22:00.

Druhý titul by měl zaujmout především opravdové milovníky strategického umění. Blitzkrieg 3 je totiž online druhoválečná RTS (realtimová strategie), ve které budete muset prokázat své taktické dovednosti. K dispozici jsou tři kampaně, které nabízí zajímavou kombinaci PvE, PvP a PvAl. Celkově hra nabízí více než 60 historických misí s více než 200 autentickými historickými jednotkami. Vyzkoušet si hru můžete o den déle než DOOM, tedy do pondělí stejného času. 40% (17,99 € - 470 korun) sleva je stejně časově omezena jako samotný trial.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama