Trailer k horové adventuře Perception odhaluje datum vydání
Gaming Článek Trailer k horové adventuře Perception odhaluje datum vydání

Trailer k horové adventuře Perception odhaluje datum vydání

Jakub Osička

Jakub Osička

29. 4. 2017 14:22

Dlouho očekávaný příběh slepé dívky, která chce odhalit původ svých podivných vidin, přijde už brzy.

Reklama

Bojíte se rádi? Pokud ano, možná odhladení nové originální hororovky Perception už dlouho netrpělivě očekáváte. Vývojáři z The Deep End Games, kteří mají mimochodem své kořeny i u Bioshocku nebo Dead Space, tuto hru zafinancovali velmi úspěšnou kickstarterovou kampaní už v červnu 2015. Teď nám představují nový trailer a společně s ním i oficiální datum vydaní!

Když vidíte ušima

Hlavní hrdinkou hororu s bohatým přiběhem bude slepá dívka Cassie, která žije v Arizoně. Celá zápletka začíná u vidin zvláštního sídla, které Cassie po dlouhou dobu provázejí. Když zjistí, že tento dům skutečně existuje, rozhodne se jej navštívit, aby zjistila, co je příčinou opakujících se vidin a nočních můr. Špatné rozhodnutí? Jedno už teď víme jistě - určitě na ni nečeká nic příjemného!

Trailer k horové adventuře Perception odhaluje datum vydání

Pokud si kladete otázku, jak bude asi vizuálně zpracována hra se slepou hlavní hrdinkou, dostáváme se k její zásadní silné stránce, která staví na originalitě zpracování a hratelnosti. Cassie si vizualizuje své okolí díky echolokaci - tedy vnímání prostředí podle zvuků, což jí pomáhá při orientaci a prozkoumávání nových lokalit. Když se ale vydáte na cizí tajemné místo, ze kterého už od začátku cítíte atmosféru oplývající zlem, a zjistíte, že v domě rozhodně nejste sami, moc randálu si dovolit nemůžete. Perception tak vypadá velmi slibně a se silným příběhem má ambice nabídnout výborný zážitek, při kterém vás nejednou zamrazí.

Datum vydání

V novém traileru jsme se konečně dozvěděli, kdy Perception oficiálně spatří světlo světa. Do diářů si zaznačte 30. květen 2017. Hra bude dostupná nejen na Steamu, ale také pro konzole PlayStation 4 a Xbox One. Zmíněný trailer najdete zde:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama