trailer-uvadi-posledni-cast-zombie-modu-v-call-of-duty-black-ops-3
Gaming Článek Trailer uvádí poslední část zombie módu v Call of Duty: Black Ops 3

Trailer uvádí poslední část zombie módu v Call of Duty: Black Ops 3

Filip Němeček

Filip Němeček

27. 8. 2016 08:35

Začátek je nezvykle klidný. Také byly představeny multiplayerové mapy, kde nechybí piknik stůl.

Reklama

Pro Call of Duty: Black Ops 3 už brzy vyjde poslední DLC s názvem Salvation. Pokud tedy hrajete na PlayStation 4, na zbylé platformy dorazí opět s neoznámeným zpožděním. Nový a celkem dlouhý trailer na poslední zombie kapitolu je až nezvykle klidný a vypráví, jak se ve světě objevila nejhorší monstra vůbec, která bude třeba vedle zombií likvidovat. Na známé postavy čeká poslední a zatím největší dobrodružství.

Ze čtyř nových map jsou dvě z původních Treyarch her a zbytek zcela nový. Mezi novými zaujme mapa Micro, která dokazuje, že vývojáři už pokus o autentičnost definitivně vyhodili z okna. Celá mapa se odehrává na „dobře vybaveném“ piknikovém stole, takže postavy vojáků zde budou zmenšené. Citadel je zase opuštěný středověký hrad. Zde budou čekat hlavně těsné koridory a „unikátní“ možnosti pohybu.

Outlaw je přepracování mapy Standoff z Black Ops 2 ve westernovém stylu. Mapa je velikostně spíše střední a nabízí různé možnosti, jak bojovat. Rupture je potom přepracování mapy Outskirts z World at War. Mapu si Treyarch nově představil jako „high-tech“ stanici budoucí společnosti, která se snaží opravit zemskou atmosféru.

Salvation bude ke stažení od 6. září pro PlayStation 4. Na PC a Xbox One se DLC objeví zhruba za měsíc. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama