ubisoft-spustil-30-dnu-rozdavani
Gaming Článek Ubisoft spustil 30 dnů rozdávání

Ubisoft spustil 30 dnů rozdávání

Filip Němeček

Filip Němeček

10. 12. 2016 10:10

Někdy dostanete lákavou hru, jindy zase tapetu či třeba GIF.

Reklama

Aktualizace 10. prosince: Rozdání 300 her v rámci "300 Game Giveaway" Ubisoft posunul na neurčitý den. Na druhou stranu je zase větší šance hry získat, když budete dárky otevírat vždy mezi prvními...

Ubisoft zkouší předčasné Vánoce. Na speciální stránce bude po dobu třiceti dnů rozdávat nejrůznější dary. Včerejší a první dárek byla hra Rayman Classic pro iOS a Android. Ještě stále ji můžete zdarma stahovat. Dnešní dárek je potom 30% sleva na Ubisoft hry.

Na internet unikly plány Ubisoftu na kompletní rozdávání. Pokud tak máte rádi překvapení, dejte si stránku do záložek a článek dále nečtěte.

Ubisoft spustil 30 dnů rozdávání

Poslední varování. Následují spoilery. Častokrát Ubisoft nabídne tapety či třeba GIF, ale 7. prosince se můžete těšit na PC verzi Assassin’s Creed 3. Rayman Legends pro PC bude k mání 16. prosince. Některé hry mají být „aktivní“ delší dobu, jiné budou pro ty nejrychlejší.

Nové dárky se otevírají vždy v 9 hodin ráno. (Zatím tomu tak bylo.)

Zajímavý je 9. prosinec. „300 Game Giveaway“ Vydavatel nabídne 300 kopií svých třech nejnovějších her, každý dostane jednu hru podle výběru. Kdo dřív přijde, ten dřív bere. Servery budou mít asi perný den. Hry by mohly být Watch Dogs 2, Steep a Just Dance 2017. Záleží, jako moc doslova bere Ubisoft "nejnovější" hry... 

Kompletní seznam dárků můžete najít na reddit

Níže najdete seznam PC her, které budou zdarma:

  • 7. prosince - Assassin's Creed III
  • 15. prosince - Prince of Persia
  • 16. prosince - Rayman Legends
  • 17. prosince - Splinter Cell
  • 18. prosince - The Crew
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama