Unikly detaily obsahu bety Star Wars: Battlefront 2
Gaming Článek Unikly detaily obsahu bety Star Wars: Battlefront 2

Unikly detaily obsahu bety Star Wars: Battlefront 2

Jakub Osička

Jakub Osička

12. 9. 2017 13:02

Kompletní obsah bety pokračování titulu ze světa Hvězdných válek vyzradil uživatel na Redditu.

Reklama

Unikly detaily obsahu bety Star Wars: Battlefront 2

Beta k novému Star Wars: Battlefront 2 je ještě na hony vzdálena a do jejího otevření zbývají téměř čtyři týdny. Už teď byl ale odhalen veškerý obsah, který nabídne. Informace pocházejí od uživatele Redditu, který si říká "Some_Info". Ten má již ve svém portfoliu několik dřívějších leaků, které se potvrdily - např. odhalení screenshotů z uzavřené alpha verze ještě před zveřejněním nebo představení herních mechanik ještě před konferencí E3.

Reddit ví první

Nejprve začíná několika už známými informacemi - beta bude obsahovat Assault mód ve městě Theed na Naboo pro 40 hráčů a Starfighter Assault mód na planetě Fondor. Novinkou je zmínka i o zahrnutí bitvy na planetě Takodana. Dostupný bude prý dokonce i Skirmish mód, který by se podle redditora měl jmenovat "Arkáda nebo nějak podobně".  Tento režim hraní byl už v původním Battlefrontu zaměřen na opravdu arkádový styl hraní s upravenými mapami a různými power-upy. V betě Battlefrontu 2 by měla fungovat i podpora split-screen hraní a kooperativního režimu pro dva hráče.

Co se týče herních hrdinů z universa Hvězdných válek, měli bychom se dočkat stejné sestavy, kterou jsme mohli vidět na konferenci E3. Těšit se tak můžete na Darth Maula, Rey, Hana Sola nebo Bobu Fetta. Další novinkou je pak oznámení LAAT vznášedla, které by se v betě rovněž mělo objevit. Jde o přepravní loď, kterou si můžete pamatovat jako základní transportér pro klonové vojáky mimo jiné v druhého filmovém dílu série.

Něco kolem 15 GB

Nepřekvapivě bude hra vydána na všechny platformy - tedy PC, Xbox One i PS4. Na disku by měla podle příspěvku zabrat 14 - 16 GB. Podle Some_Info by měla být graficky ještě vylepšena oproti verzi, která byla představena na E3. Zmiňuje také, že hráč bude moci vyjadřovat ve hře devět různých emocí pomocí gest a hlášek.

Beta naskočí do provozu během 6. - 9. října. Hráči, kteří si hru předobjednali, budou hru moci vyzkoušet už 4. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama