Uvolněné demo ke hře Yakuza 6: The Song of Life
Gaming Článek Uvolněné demo ke hře Yakuza 6: The Song of Life

Uvolněné demo ke hře Yakuza 6: The Song of Life

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

1. 3. 2018 15:47

Sega uvolnila slíbené demo k blížící se městské akci Yakuza 6: The Song of Life.

Reklama

Uvolněné demo ke hře Yakuza 6: The Song of Life

Edit: Sega byla nucena z PlayStation Store hru odebrat, jelikož došlo k chybě, která způsobila, že někteří hráči, kteří si demo stáhli, získali plnou verzi hry. Sega na opravě pracuje. 

Zdroj - Polygon.com

Původní článek

I přes měsíční odložení se vydání městské akce Yakuza 6: The Song of Life nezadržitelně blíží. S největší pravděpodobností by se fanoušci měli exkluzivního titulu pro PlayStation 4 dočkat 17. dubna. A abyste si udělali větší chuť, máme tu slibované demo!

Demo je dostupné na severoamerickém a evropském PlayStationu Store. Jedinou jeho nevýhodou je velikost, hra zabírá neuvěřitelných 36,5 GB. Pokud si hru následně zakoupíte, veškerý nahraný postup, který představuje průběh příběhu, dílčí skladby, získané EXP, statistiky a inventář, se vám přenesou. Jediné o co budete ochuzeni jsou trofeje.

Pokud jste si jistí i bez dema a chcete si přístup ke hře zajistit ihned poté, co oficiálně vyjde, zamiřte na stránky czc.cz, kde si hru můžete předobjednat. Obvyklá cena hry je 1 490 korun, s kódem CZCBAG100 ji však nyní můžete získat ještě o 100 korun levněji.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama