V Pokemon GO probíha Halloween
Gaming Článek V Pokemon GO probíha Halloween

V Pokemon GO probíha Halloween

Thundarr

Thundarr

22. 10. 2017 15:00

Konečně je to tady a Niantic oficiálně vydal oznámení o Halloweenském eventu.

Reklama

Niantic oficiálně vydal oznámení o Halloweenském eventu, který se bude konat v Pokemon GO. Gastly, Drowzee, Cubone a další strašidelní Pokémoni budou opět v tomto eventu přinášet mnohem více radosti než normálně. Tentokrát sebou navíc přinesou zvláštní přátele! Sableye, Banette a několik dalších pokémonů "ghost" typu, původně objevených v Hoennově regionu.

Co to přesně znamená? Část pokémonů generace tři se bude poprvé objevovat v Pokémon GO již během Halloweenu. Zbytek Pokémonů, který byl poprvé viděn v Pokémon Ruby a Pokémon Sapphire, se bude ve hře postupně objevovat od prosince! Halloween v Pokémon GO začne 20. října opět někdy kolem 22:00 a bude končit 2.listopadu stejného času.

Jak je zvykem, Pikachu bude oslavovat Halloween v úplně novém kostýmu. Přiběhne s novou čepičkou. Zároveň si budete moci svému avatarovi nasadit Mimikyu Disguise čepici. Během eventu budeme obdarování dvojnásobným množství candy. Dále po dobu Halloweenových oslav bude váš buddy špapat sušenky dvojnásobnou rychlostí! Samozřejmě je třeba něco vydělat a utratit, takže i v herním obchodě bude několik zajímavých položek, jako například "Raid Pasy" a "Super Inkubátory".

Krom těchto skvělých informací, se v Pokemon GO kódu objevily i novinky, jako například možnost před konfigurované sestavy pokémonů. Mohli byste si vybrat nějaký tým bojovníků, uložit jej například pod volbou 1. Potom, až byste šli na raid bitvu, nebo gym, mohli byste si vybrat vaši požadovanou uloženou partu, místo toho, aby vám hra nastavila nějakou předdefinovanou sestavu pokémonů, kteří naprosto nevyhovují vaším požadavkům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama