Vyzkoušejte si The Elder Scrolls Online zdarma
Hry zdarma Článek Vyzkoušejte si The Elder Scrolls Online zdarma

Vyzkoušejte si The Elder Scrolls Online zdarma

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

1. 12. 2017 03:34

K oslavě 10 milionů různých hráčů si vývojáři připravili speciální akce nejen pro hráče.

Reklama

 

Vyzkoušejte si The Elder Scrolls Online zdarma

 

Vývojáři MMORPG The Elder Scrolls Online se včera pochlubili statistikou, ve které uvádí, že tuto hru okusilo už více než 10 milionů hráčů. Takový milník je třeba oslavit a tak si nejen pro své hráče, ale také pro ty potencionální, kteří ještě neměli možnost hru vyzkoušet, připravili speciální akce.

Vůbec nejpodstatnější je asi uvolnění hry k bezplatnému otestování. To je možné na PC a PlayStationu 4 až do 6. prosince. Co se týče konzole Xbox One, ta má dobu značně omezenou, hráči mohou hrát od 2. do 5. listopadu. Nutno podotknout, že pro hraní na konzolích potřebujete jako klasicky předplatné pro spuštění multiplayeru. Pokud byste si pak u kterékoliv platformy hru koupili na trvalo, nahrané skóre se vám přenese.

Pro hráče, kteří ESO již ve svých knihovnách mají a hru pravidelně hrají si pak připravili jinou akci. Stačí si ve hře skrze Dungeon Finder najít a dokončit nějaký dungeon na obtížnosti Normal nebo Veteran a získáte Mysterious Reward Box. Z ní pak podle štěstí dostanete zkušenostní svitky, mazlíčky, lektvary a nebo třeba balíčky s více mounty a domy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama