watch-dogs-2-vyjde-na-pc-se-zpozdenim-hra-potrebuje-doladit
Gaming Článek Watch Dogs 2 vyjde na PC se zpožděním, hra potřebuje doladit

Watch Dogs 2 vyjde na PC se zpožděním, hra potřebuje doladit

Filip Němeček

Filip Němeček

19. 10. 2016 12:19

PC hráči si počkají dva extra týdny. Ubisoft také zveřejnil hardwarové nároky.

Reklama

Watch Dogs 2 vychází 15. listopadu, za předpokladu, že chcete hrát na Xbox One a PlayStation 4. Ubisoft právě oznámil odložení počítačové verze na 29. listopadu. Důvodem jsou specifické PC vlastnosti, které potřebují ještě doladit.

Hra bude v PC verzi podporovat 4K rozlišení, nemusíte se bát uzamčených FPS a nebude chybět ani plná podpora pro SLI/Crossfire. Ubisoft také vyzdvihuje specifické optimalizace PC verze pro lepší fungování. Budete si moci nastavit různé módy vyhlazování, FOV a celou řadu dalších grafických vymožeností. Hra má být rovněž plně připravena na klávesnici, což platí hlavně pro řízení.

Společně s oznámením o odkladu ukázal vydavatel také minimální a doporučené požadavky na vaše železo. Jako minimum je uváděn procesor Intel Core i5-2400S v kombinaci s 6 GB operační paměti a grafickou kartou s výkonem Nvidia GTX 660 nebo AMD Radeon HD 7870. Na disku bude potom třeba 50 GB.

Doporučené požadavky potom zahrnují Intel Core i5-3470 (případně AMD FX 8120), 8 GB RAM a následující grafické karty: Nvidia GTX 780, GTX 970 či GTX 1060 (3 GB). Na straně AMD potřebujete minimálně výkon Radeon R9 290. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama