We Happy Few - datum dokončení, více postav a sběratelská edice
Gaming Článek We Happy Few - datum dokončení, více postav a sběratelská edice

We Happy Few - datum dokončení, více postav a sběratelská edice

Jakub Osička

Jakub Osička

18. 8. 2017 12:31

Dystopický survival z "veselého" světa Wellington Wells nabídne víc než jen jednotvárný příběh.

Reklama

We Happy Few - datum dokončení, více postav a sběratelská edice

Není tomu tak dávno, co jsme se věnovali progressu u poutavě zpracované dystopie We Happy Few a naše spekulace se potvrdili. Titul oficiálně zamíří do obchodů v plné parádě až začátkem příštího roku. Datum vydání je oznámeno na 13. duben 2018!

Atraktivní počin Compulsion Games pod záštitou Gearbox Publishing je už v předběžném přístupu dostupný nějaký ten pátek, ale hra zcela postrádala jakýkoliv příběh. K vyzkoušení byl pouze běžný survival mód, ve kterém bylo vaším cílem přežít v ponuré realitě veselého procedurálně generovaného světa, kterému vládne droga Joy.

Trojnásobná zábava

We Happy Few zamíří nejen na PC, ale také na konzole - Xbox One i Playstation 4. Důležité jsou ale všechny odhalené novinky - je opravdu na co se těšit! V prvé řadě hra nabídne kompletní příběhovou kampaň, ve které budete moci hrát za tři různé postavy.

Každá z nich bude mít specifické schopnosti a podle slov vývojářů i svá "temná tajemství". Určitě tak budete moci u jednotlivých hrdinů využívat různé výhody. Společné budou mít ale jedno - boj o přežití ve Wellington Wells. Podle všeho příběh bude odhalovat i různé vazby mezi postavami a jejich závislými kamarády, sousedy nebo láskami minulých časů. Snad se všechno podaří.

Sběratelská edice bez hry

Hru byla uvedena k předobjednání za 59,99 USD s aktuální slevou 15 % u vybraných obchodníků a navíc získáte speciální in-game předmět - zbraň/deštník Jolly Brolly parasol. V případě digitálních kopií ihned získáte i přístup do probíhajícího early-acessu.

Pokud byste ale chtěli hru v unikátním balení, mrkněte na sběratelskou edici. Ta výjde na 149,99 USD a zajistí vám repliku herní "Bobby" masky, budík "Uncle Jack", soundtrack na vinylové desce, set samolepek, plakáty, exkluzivní herní knížku a svítící transparent "You Look Smashing". Vtipné ale je, že v balíčku není zahrnuta samotná hra - prý proto, aby si sběratelskou edici měli důvod zakoupit i ti, kteří už hru pořídili v předběžném přístupu.

Nový trailer

Určitě se nezapomeňte podívat na nový trailer, který vám prozradí, jak by mohlo dění ve hře vypadat. Najdete jej zde:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama