We Happy Few - updaty a plány do budoucna
Gaming Článek We Happy Few - updaty a plány do budoucna

We Happy Few - updaty a plány do budoucna

Jakub Osička

Jakub Osička

25. 6. 2017 13:30

Dystopie od Compulsion Games o sobě dává po tichém období zase vědět.

Reklama

We Happy Few - updaty a plány do budoucna

Zpočátku velmi dychtivě očekávaná dystopická adventura zkombinovaná se survivalem v procedurálně generovaném otevřeném světě We Happy Few se do předběžného přístupu na Steamu objevila už před jedenácti měsíci. Vývojáři ze studial Compulsion Games uvolnili do světa verzi, která zatím neobsahuje příběhovou linii. Představena byl ale funkční koncept se survivalovými prvky.

Ticho po pěšině

V posledních měsících jsme se nedočkali kromě zveřejnění zájmu o filmovou adaptaci žádných speciálních informací o zásadním progresu vývoje a dění kolem We Happy Few maličko utichlo. Oznámení z posledních dnů ale opět přináší nové informace a Compulsion Games slibují uvedení zásadního Joy updatu (v souvislosti s ústředním tématem užívání drogy štěstí Joy) někdy v půlce srpna.

Původně byly v plánu dva větší updaty před finálním vydáním hry - Joy update a druhý, který by samostatně představil nový biom Parade District. Nakonec ale bude uveden pouze první z nich a Parade District bude uveden až do kompletní hry. Aktuálně je totiž We Happy Few vyvíjeno ve dvou verzích - jako early-access verze bez příběhu a interní verze, která stojí na stejném kódu, ale prozatím byla vyvíjena odděleně. Vývojáři tak chtějí obě verze spojit a kvůli velké provázanosti nového biomu s příběhovou linií se uvedení této části odsune.

Vypadá to, že finální We Happy Few tak uvidíme až někdy koncem letošního nebo začátkem příštího roku. Doufám, že se vše povede a těším se na výsledné spojení příběhové linie s aktuálním bojem o přežití. V současné formě totiž hře chybí určitá hloubka, což je pochopitelné vzhledem ke statusu předběžného přístupu. Jen ať tam hra nezůstane příliš dlouho...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama