world-of-tanks-blitz-slavi-druhe-narozeniny
Gaming WoT Článek World of Tanks Blitz slaví druhé narozeniny

World of Tanks Blitz slaví druhé narozeniny

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

28. 6. 2016 13:33

Wargaming děkuje více než 55 miliónům hráčů, kteří hru stáhli.

Reklama

Postavte na stůl dort a zapalte svíčky, protože World of Tanks Blitz velmi brzy oslaví druhý rok své existence. Dva roky jsou hodně dlouhá cesta, ale v tentokrát jde stále o začátek naší cesty. V uplynulých dvou letech se World of Tanks Blitz probojoval na čtyři platformy iOS, Android, Windows 10 a Mac a stal jedním z prvních skutečně cross-platform a multiplatformním free-to-play titulem.

Čísla, kterých hra World of Tanks Blitz dosáhla, jsou skutečně úctyhodná. Hru si stáhlo více než 55 miliónů hráčů na celém světě. Od startu se ve hře uskutečnilo více než 590 miliónů bitev, při nichž bylo zničeno více než 5,6 miliardy tanků. Všichni hráči společně ve hře strávili více než 4390 let, což už je pořádně dlouhá doba.

„Dnes chceme využít oné výjimečné situace a poděkovat vám všem, kteří s námi sdílíte svůj čas,“ řekl producent World of Tanks Blitz Artem Safronov. „Doufám, že jste si užili hraní, stejně tak jako si my stále užíváme práci na hře. Je to především díky vám a vaší zpětné vazbě, která hru učinila tak populární.“

Oslavy neproběhnou jen tak. Na hráče čeká celá řada sympatických dárků. Jednak se objeví několik specializovaných misí a každému hráči se v době oslav bude zkušenost násobit x5 za jeho první vítězství, stejně jako dar v podobě in-game zlata a prémiový účet otevřený pro první Všichni doufáme, že s World of Tanks Blitz oslavíme ještě hodně narozenin. A nyní tedy všichni Více se o speciálních misích a narozeninových bonusech dozvíte na oficiálních stránkách hry.

World of Tanks Blitz slaví druhé narozeniny

O World of Tanks Blitz

World of Tanks Blitz je akční týmová free-to- play hra vice hráčů věnovaná divokým tankovým bitvám. Hra inspirovaná obrovsky populárními World of Tanks přínaší souboje tanků napříč platformami. Je dostupná na nejrůznější smartphony a tablety i na Windows 10 PC a Mac OS X. 

S působivým seznamem více než 200 ikonických obrněných vozidel, ohromující grafikou, intuitivním ovládáním dotykové obrazovky tabletu a telefonu, stejně podporou klávesnice a myši pro PC a Mac OS X verzi, World of Tanks Blitz umožnuje okamžitý nástup do rychlé akce sedmi proti sedmi bez ohledu na to, kde se zrovna nacházíte.

Sjednocené Wargaming.net ID umožňuje plynulý přechod mezi platformami a zařízeními se zachováním pokroku ve hře, zatímco podpora cross-platform hraní umožňuje World of Tanks Blitz komunitě hrát společně na v rámci jednoho serveru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama