World of Warplanes 2.0: Evoluce, nebo zklamání?
Gaming World of Warplanes Článek World of Warplanes 2.0: Evoluce, nebo zklamání?

World of Warplanes 2.0: Evoluce, nebo zklamání?

Thundarr

Thundarr

20. 10. 2017 13:37

Všichni jistě víte, že hra, která byla zklamáním přešla do nové etapy. World of Warplanes se proměnily ..

Reklama

Všichni jistě víte, že hra, která byla zklamáním, přešla do nové etapy. World of Warplanes se proměnily ve World of Warplanes 2.0. Ať chceme nebo ne, hra se změnila prakticky od prvního šroubku, který utahuje kola na letadlech, až po objekty, které se nachází dole pod letadly. 

V minulosti bylo několik skalních hráčů, nebo možná nadšenců, kteří hru World of Warplanes hráli. Bohužel na bitvy se tam čekalo neúměrně dlouho, systém vůbec nefungoval, jak by měl, a nebyla prakticky žádná motivace, proč letadla hrát. Podle mne, byl největší problém čekací doby na bitvy. 

Hlavní problémy byly v leteckých modelech a v jejich chování. Nikdo hru nevydržel hrát příliš dlouho, protože jednoduše nebyla zábavná. 

World of Warplanes 2.0

World of Warplanes 2.0: Evoluce, nebo zklamání?

Když bylo oznámeno, že se Wargaming pokouší oživit tuto sérii vybuchla vlna nadšení. Když se objevily první informace o plánovaných změnách nadšení ještě vzrostlo. Některé zlé jazyky prohlašovaly, že části nového konceptu jsou převzané od konkurence, nebo minimálně hodně podobné. 

Čas ubíhal a tamtamy utichly. Nyní zde ale máme konečně ostrý provoz přepracované hry. Samozřejmě jsem zkoušel již test server, ale hrát vše v ostrém provozu je něco úplně jiného.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama