[WoT Blitz] Opravy chyb
Gaming WoT Článek [WoT Blitz] Opravy chyb

[WoT Blitz] Opravy chyb

Thundarr

Thundarr

24. 2. 2018 14:52

V poslední době prosakuje dost zajímavých informací o WoT Blitz, zde jsou další z nich.

Reklama

WoT blitz má po příchodu World of Warships Blitz má slušnou konkurenci, i když je to hra od stejné společnosti, vývojáři se snaží dělat úpravy a opravovat chyby, které se ve hře občas objeví. Pojďme se podívat na seznam 

  • Občas se zdá, že jsou příliš dlouhé čekací doby pro bitvu v četě. Tento problém bude opraven.
  • Budou opraveny problémy s hrou v chatu a záložkami nastavení, kde jsou v boji příliš blízko sebe, problém bude brzy opraven.
  • Bude sníženo množství modulů, které mají být zkoumány u tanků. Moduly, které jsou "zbytečné a neúčinné", budou odstraněny. Není známo, zda budou odstraněné moduly, které jste již vyzkoumali před jejich odstraněním. Tato změna by mohla být implementována v aktualizaci 4.8.
  • Vývojáři také hledají způsoby, jak vyvážit IS2. Bylo upraveno mnoho věcí, jako je zvýšení penetrace nebo poskytnutí alternativního děla IS2. S tankem to prozatím nic moc neudělalo. Buff by se mohl ukázat v aktualizaci 4.8.
  • Japonský Type 5 Heavy je příliš velký [pro WoT Blitz], takže WG má nějaké technické problémy s jeho přidáním.
  • Pokud jde o hodnocené bitvy, jsou plánovány změny v ocenění a kalibraci. Navíc existuje možnost, že v aktualizaci 4.8 (nebo aktualizace 4.9) půjde hodnocené bitvy spustit pouze se 100% posádkou.
  • T70 / 57 je nyní v supertestu. Někteří hráči byli osloveni pro testování. Po dokončení testování bude tank z jejich účtů odstraněn.

[WoT Blitz] Opravy chyb

[WoT Blitz] Opravy chyb

Čínský střední tank T-34-3

Tier VIII (rusko)

[WoT Blitz] Opravy chyb

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama