[WoT Blitz] Otázky na vývojáře z fóra
Gaming WoT Článek [WoT Blitz] Otázky na vývojáře z fóra

[WoT Blitz] Otázky na vývojáře z fóra

Thundarr

Thundarr

18. 2. 2018 13:38

I na World of Tanks blitz jsou vedeny zajimavá dotazy, pojďme se na ně podívat.

Reklama

World of Tanks blitz mají silnou konkurenci v lodích, přijde mi, že jsou v lodě daleko oblíbenější i když mají větší nároky na výkon vašeho mobilního zařízení. Pojďme se podívat na nějaké otázky a odpovědi z fóra.

[WoT Blitz] Otázky na vývojáře z fóra

Q: Co nám můžete říci o K91? A: USSR těžký tank na devátém tieru se zásobníkem. Tento tank se momentálně testuje v náhodných bitvách.

Q: Chystám se koupit si Tiger 2, plánujete ho nějak oslabit? A: Ne

Q: Přijde nějaká oprava FV4202? A: FV4202 dostane nové alternativní dělo s vysoko penetračními náboji HESH, nicméně ROF nebude upraven.

Q: World of Startanks? (Někdo se zmiňoval o fantasy tancích) Chtěl bych vám to připomenout. V obchodě google play WoT Blitz je v poznámkách WoT Blitz napsáno “řízení WW2 tanků”. A: Poznámka z google play: “Historické vozy a modely z jiných populárních vesmírů se budou prohánět po bojišti”

Q: Nějaké novinky ohledně čet o třech tancích? A: Pravděpodobně ne, jelikož čety o třech tancích by měly daleko větší dopad na hru než by bylo zdrávo.

Q: Vrátí se možnost namontovat na tanky maskovací síť a binokuláry najednou? A: Ne, jelikož tato možnost neměla žádný dopad na bitvu, neplánujeme to vrátit zpět.

Q: Mohli byste zavést mechaniku zavěšení? A: Vylepšená mechanika zavěšení je součástí nové fyziky, kterou jde velmi obtížně implementovat bez vytváření problémů s výkonem na mnoha mobilních zařízeních. (podobně jako lodě, navýšení HW požadavků) Takže o tom v tuto chvíli neuvažujeme. (Stejné zdůvodnění se používá, když hráči požádali o létající věže a vylepšení grafiky)

 

Q: Mohli byste zavést prémiovou munici pouze za goldy? Prémiová munice ničí hru. A: Chápeme vaše obavy, ale prozatím se stávající systém nezmění. Mějte na paměti, že prémiová munice způsobuje menší škody než běžné střelivo, aby byla vyvážená hratelnost pro těžké tanky.

 

Q: Přijde do hry AMX30B nebo je mých 255k zkušeností na AMX 13 90 k ničemu? A: Pro tento tank máme jiné plány, nebojte se spousty dalších tanků přijdou do hry.

Q: Máte nějaké plány ohledně zvuků děl? Mody jsou příliš riskantní... A: Oficiálně nepodporujeme žádné mody. Nicméně, pokud nejsou zakázané (ty, které poskytují výhody), můžete je používat zdarma.

Q: Můžete posílit zaměřování děla na IS5? A: Poskytnutí lepšího času zaměření IS5 by mohlo přeměnit tento stroj na příliš silný, jinak je toto vozidlo celkem v normě.

Q: Proč neudělat hru historicky přesnější? A: WoT Blitz se rozvíjí několika směry. Přidání nových vozidel založených na historických podkladech je bezpochyby jedním z nich. Ale ne jediný.

[WoT Blitz] Otázky na vývojáře z fóra

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama