[WoT] Co se ještě bude dít do konce roku 2017?
Gaming WoT Článek [WoT] Co se ještě bude dít do konce roku 2017?

[WoT] Co se ještě bude dít do konce roku 2017?

Thundarr

Thundarr

24. 11. 2017 15:18

Vždy na konec roku nám Wargaming nabízí spoustu zajímavých akcí. Letos by to měl být opět kalendář a pár novinek navíc.

Reklama

Do konce roku 2017 si pro nás Wargaming chystá stále ještě nějaké překvapení. Neoficiální informace odhalily plány na vydání dalšího Sandbox testu a nového systému přizpůsobení tanků, to vše ještě před vánočními svátky.

Společnost Wargaming odhalila v průběhu letošního roku informace, které říkaly, že se testuje pokročilý 2D systém pro přizpůsobování a plánují ej představit do konce roku 2017. Hráči budou moci změnit barvy a další prvky na svých tancích, nicméně nebudou moci získat něco jako růžové tanky. Dále bude později přidána možnost zobrazovat pouze historické kamufláže, takže hráči, kteří nemají rádi Liberté nebo Patriot, budou je moci "skrýt", stejně jako to jde ve World of Warships pro speciální nátěry.

[WoT] Co se ještě bude dít do konce roku 2017?

V roce 2018 bude přidán další 3D mechanismus, který hráčům umožní přidat do svých tanků různé dekorace, jako například pytle na písek, přilby atd. 3D přidané položky neposkytují žádný bonus ani výhodu hráčům, kteří je používají, což znamená, že tyto vychytávky neovlivní hratelnost. Budou to jen kosmetické prvky.

[WoT] Co se ještě bude dít do konce roku 2017?

Zimní mapy by se každou chvíli mohly začít testovat na Sandboxu, informace však nelze ještě potvrdit. Nedávno jsme měli příležitost vyzkoušet dvanáct nových map s vysokým rozlišením, ale žádná z nich nebyla v zimním prostředí, takže je to něco, na co by se hráči ještě mohli těšit.

[WoT] Co se ještě bude dít do konce roku 2017?

V neposlední řadě bychom měli očekávat další adventní kalendář a novoroční event, jako v předchozích letech. Měli bychom očekávat dobré prodejní příležitosti a šanci získat ten vzácný tank, který se Wargaming rozhodne prodávat během akce. Jistě se tako událost nesetkává vždy s kladným ohlasem, nicméně někteří hráči tuto příležitost jistě využijí. Nemusíte si nutně vybrat balíček s tankem, ale například prémiový účet se hodí vždy. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama