[WoT] ELC EVEN Early Access
Gaming WoT Článek [WoT] ELC EVEN Early Access

[WoT] ELC EVEN Early Access

Thundarr

Thundarr

31. 1. 2018 14:55

Early Access přichází na evropský server, je to v pořádku nebo ne?

Reklama

World of Tanks si pro nás připravuje spousty překvapení a každá regionální kancelář Wargaming má své vlastní chvilky, kdy si myslí, že mají skvělý nápad, který vše zbytečně zhorší: předčasný přístup. (Early Access).

[WoT] ELC EVEN Early Access

V tuto chvíli jsme všichni obeznámeni s novým francouzským mini tankem ELC EVEN. Ten, co je považován za nejhorší prémiový tank na osmém tieru, který byl kdy vypuštěn, je již k dispozici v regionech Číny, ASIE a NA, ale dosud nepřišel na EU a SNS.

S velkým množstvím informací uvolněných nedávno od přispěvatelů EU bychom očekávali, že se brzy objeví v prémiovém obchodě, ale namísto toho, že by se tam přímo dostal, EU kancelář Wargamingu rozhodla, že by bylo dobré uvolnit tank na takzvaný "Early access". Jo, to jste si přečetli správně, někteří hráči, kteří mají prémiový účet a hrají tuto hru jen chvíli, byli náhodně vybraní, aby mohli být prvními, kteří koupí tento tank. Věříte nám? Koukněte na obrázek sdílený FreeWillieW na webu Reddit.

ELC EVEN Early Access

[WoT] ELC EVEN Early Access

Pokud jste měli to štěstí, že jste byli vybráni, můžete nyní utratit 25,05 € za tento tank před ostatními. Můj dotaz je: PROČ?

Ph3lan, Senior Community Manager

Myšlenka spočívá v tom, že ELC je pro tuto chvíli nabídka "Early Access" pro uživatele prémiových účtů jako další výhoda. Toto je poprvé, kdy se snažíme o takovou nabídku, a nemůžeme zaručit, že podobné nabídky budou v budoucnu k dispozici pro všechny ostatní vozidla, ale uvidíme, jak to půjde.

Osobně je mi vcelku jedno, jestli se tento tank bude prohánět na serveru a jiní hráči jej budou mít dříve, nežli já. Ale pro hráče, kteří by tento stroj chtěli to může být problém. Spáše si nedokážu představit, že se někteří hráči dostanou například k Defenderovi a jiní ne. To by potom mohl být problém, to jestli se někdo dostane k nějakému tanku dříve, nebo ne, je asi úplně jedno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama