[WoT] Na supertestu se objevila mapa Berlín
Gaming WoT Článek [WoT] Na supertestu se objevila mapa Berlín

[WoT] Na supertestu se objevila mapa Berlín

Thundarr

Thundarr

14. 4. 2018 09:48

Máme zde mapu, která se bude snažit přiblížit reálné podobě města.

Reklama

Tankisté! Pokračujeme ve sdílení informací o nových mapách z World of Tanks. Dnes předkládáme prototyp berlínské mapy přímo z supertestu.

Wargaming chce, aby nová mapa byla podobná části skutečného města, i když museli opustit historický realismus z hratelných důvodů. Berlín je plánován jako kombinace městské mapy a otevřeného terénu. Bude obsahovat historické budovy, jako Branderburger Gate, Reichstag a vlakové nádraží.

Mapa by měla být vhodná pro všechny typy tanků.

Heavy tanks will find their way around the first zone, shielded from fire from arty and TDs The open space of zones 2 and 3 will be appropriate for light and medium tanks. The second zone will be especially good for mobile tanks, since you have to be on the move constantly to avoid skycancer. Zone #3 will be good for spotters

Těžké tanky najdou svou cestu kolem první zóny, který je bude krýt od otravných artilerijí a TD. Otevřený prostor zón 2 a 3 bude vhodný pro lehké a střední tanky. Druhá zóna bude obzvláště vhodná pro mobilní tanky, protože musíte být stále v pohybu, abyste se vyhnuli rakovině z nebes (artilerijím). Zóna č. 3 bude vhodná pro spottery.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama