[WoT] Nové sovětské desítky
Gaming WoT Článek [WoT] Nové sovětské desítky

[WoT] Nové sovětské desítky

Thundarr

Thundarr

16. 4. 2018 11:03

Wargaming již před časem oznámil, že do hry přibudou dva nové tanky na desátém tieru.

Reklama

Od oznámení Aktualizace 9.22 se hráči zajímali o to, jaké tanky budou představeny na dvou prázdných pozicích v sovětském technologickém stromu. Objevily se spekulace, že Object 777 verze II bude těžkým tankem, který by se mohl objevit za T-10, ale tento tank by neodpovídal hernímu stylu T-10. Oba nové tanky se již prohánějí na supertestu, nebudou ale k dispozici v aktualizaci 1.0.1, protože je nutné je stále třeba testovat a vyvažovat.

K91 – Tier X Sovětský střední tank

[WoT] Nové sovětské desítky

Toto vozidlo bylo navrženo jako těžký tank pod názvem K-91 verze II, ale ve WoT bude pod názvem K-91.

K-91 bude rychlým vozidlem s rychlým zaměřování 1,9s. Přesnost děla a rychlost projektilu (1700 m / s) umožní tomuto vozidlu ostřelovat cíle i na velké vzdálenosti. Tento tank bude mít ale jiné omezení. Slabší pancíř a tyky věž, která se neotočí o celých 360 stupňů, nicméně jen o 180 stupňů. I proto tento tank nebude lehké hrát.

[WoT] Nové sovětské desítky

Tenta tank bude sloužit jako silná podpora těžkých tanků, jeho gameplay se bude podobat stíhačům, jelikož nemá pancíř, a neotočí věž, není rozumné pouštět se s ním do duelů s jinými středními tanky. Pokud se ho naučíte hrát, bude jistě zábavný.

[WoT] Nové sovětské desítky

Object 277 – Tier X Sovětský těžký tank

[WoT] Nové sovětské desítky

Hledal se pravý pokračovatel těžkého tanku T-10. Původní zprávy z nedůvěryhodných zdrojů říkaly, že by to mohl být Objekt 777 verze 2, ale každý, kdo se trochu zajímá o sovětskou techniku a poslední kroky World of Tanks, okamžitě věděl, že tank by neměl stejný gameplay jako T-10. Tudíž by nemohl být jeho nástupcem.

Objekt 277 je těžký útočný tank, který kombinuje mobilitu s pancířem. Bude to skutečný nástupce T-10. Objekt 277 staví na svých silných bočních pancířích, má lepší čas zaměření než ostatní těžké tanky, poškození za minutu a hodnoty průbojnosti. S více životy a vyšším alfa poškozením a je to opravdu vylepšená verze T-10.

[WoT] Nové sovětské desítky

Pancíř není samozřejmě nejsilnější v porovnání s ostatními sovětskými těžkými tanky, ale je dostatečně silný, aby se vypořádal s téměř jakýmkoliv nepřátelským tankem. Jeho pancíř podvozku bude mít tloušťku 140 mm, a bude nakloněn asi 60-70 °, 138-170 mm nakloněných o 45-55 ° bude mít spodní plát. 112 mm na stranách a 50 mm na zadní straně tanku. Ale to, co vyniká, je jeho věž s působivým pancířem 290/224/80 mm.

[WoT] Nové sovětské desítky

Stejně jako T-10, Object 277 se bude hrát jako hybrid těžkého/středního tanku, vhodný pro potírání nepřítele na frontě při získávání klíčových pozic. Díky své obratnosti umožní tank hráčům hrát agresivně, přesouvat se mezi pozicemi a objíždět nepřítele. Objekt 277 bude mit jednu velkou nevýhodu, a to bude deprese děla -5,5 °, což bude dělat velké problémy v nerovném terénu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama