[WoT] Novinky zo supertestu - návrat legendy?
Gaming WoT Článek [WoT] Novinky zo supertestu - návrat legendy?

[WoT] Novinky zo supertestu - návrat legendy?

Michaela Karpielová

Michaela Karpielová

1. 8. 2017 20:20

Spomínate si na nemeckú beštiu na úrovni 10? Legenda a ďalšie nové tanky zo supertestu v nasledujúcej novinke.

Reklama

Poslednú dobu sa na superteste objavujú rôzne tanky, jedná sa hlavne o nové prémiové vozidlá. Dnes sa na superteste objavila staronová legenda v podobe povestného nebezpečného nemeckého stíhača Waffenträger auf E 100 (P). Poďme si ho priblížiť spolu s dvoma najnovšími prémiovými tankami, ktoré sa časom majú objaviť v hre, aj keď u beštie to nie je isté.

T-44 lightweight

[WoT] Novinky zo supertestu - návrat legendy?

Zobraziť charakteristiky vozidla

Na začiatok tu máme odľahčenú verziu tanku T-44 s názvom T-44 Lightweight. Podľa predbežných štatistík vyzerá, že to bude celkom unikátny ľahký tančík, ktorý nebude príliš silný, no zároveň ani nie príliš slabý. Ako nakoniec skončí sa uvidí, až keď sa dostane do hry, vyzerá to, že nie je ale plánovaný v bežnom obchode.


VK 168.01 (P)

[WoT] Novinky zo supertestu - návrat legendy?

V lete roku 1942 Porsche prijalo objednávku na experimentálne a štrukturálne práce s cieľom vytvoriť prelómový tank s najvyšším možným obrnením a výzbrojou. VK 168.02 (P) bol variantou papierového projektu Type 205 Mäuschen. Hlavnou zmenou prototypu bolo umiestnenie veže v prednej časti korby tanku. Projekt sa nedostal ďalej ako na technický náčrt.

Zobraziť charakteristiky vozidla

Dnes tu máme aj zmenenú verziu tanku VK 168.01 (P) , ktorá po minulých testoch na superteste vyzerá, že dostáva finálny kabátik. Štatistikami sa podobá svojmu nemeckému bratovi VK 100.01 (P), aj keď má o trošku horšie pancierovanie a zároveň o dosť nižšiu mobilitu. Vzhľadom na to že váži o celých 68 ton viac, je to trošku pozoruhodné.


Waffenträger auf E 100 (P)

[WoT] Novinky zo supertestu - návrat legendy?

Projekt na vybavenie podvozku tanku E 100 s protileteckým delom veľkej ráže. Vozidlo malo byť predpokladane vybavené 128 mm alebo 150 mm s automatickým nabíjakom, hoci nikdy nebolo skonštruované.

Zobraziť charakteristiky vozidla

Nakoniec tu máme známu povestnú beštiu, ktorá v minulosti bola nahradená Grille 15, pretože bola príliš silná a nevybalancovaná, no vyzerá to že si našla cestu späť. Tento tank je zatiaľ určený len pre čínsky región, no to boli aj čínske stíhače tankov a nakoniec si našli cestu aj k nám. Je teda možné, že sa objaví časom aj u nás.


Takto by sme mohli zhrnúť najnovšie pridané tanky na supertest, v blízkej dobe nás čaká aj nová aktualizácia 9.20, ak ste premeškali, čo všetko bude zahŕňať, tak všetky detailné zmeny nájdete v tejto novinke. V galérii si je možné pozrieť ďalšie obrázky týchto tankov.

{control gallery}

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama